Inici de la temporada de natació per als mes petits de la casa. La categoria Pre-benjami que aquesta temporada esta composada per les edats 2009 i 2010 femeni-masculi  i la categoria Benjamí composada per els nedadors del 2007-2008 també Masculí i Femení.

Els Prebenjamins han començat la 1ª Lliga d’equips amb la qual hem competit amb els clubs : C.N. Martorell, C.N. Molins de Rei, C.N. Sant Just i el C.N. Sant Feliu. Competició no reglada per la federació a la qual l’objectiu es el de tenir una primera experiència de competició sense arbitres i amb proves menys exigents per tal de que comencin a perdre la por a competir.

Molt divertida i dinàmica per els peques amb l’atractiu de formar equips amb nedadors d’altres clubs i així trencar una mica la vergonya i establir relacions no nomes amb els companys del propi club. El grup esta dirigit per als tècnics Rubèn Martínez , Ivan Moreno ,(noves incorporacions al club com a tècnics ) i Jose Manuel Castillo.

La categoria Benjamina també a iniciat la temporada amb la disputa de la 1ª jornada de Lliga Benjamina amb la participació dels mateixos clubs, aquesta categoria esta dirigida per els tècnics Saul Ferrón i Jose Manuel Castillo.

Jornada de molts nervis tot i que la gran majoria ja tenen experiència competitiva, hem de tenir present que es la primera de la temporada i aquestes edats son novells i el tema dels nervis sempre esta present. Les proves han sigut de 100 lliures per a tots , 100 braça per al 2007 i 50 braça per al 2008 i relleus d’esquena de les dues edats conjuntes.

La primera prova a estat bastant be tot i que la de braça a sigut millor pot ser perquè ja havien iniciat la competició i els nervis ja estaven fora. Relleus com sempre competitius a gran nivell. Boníssimes sensacions per part dels tècnics a la primera competició.

FORÇA SANFE.