Quarta jornada de lliga dels nostres Benjamins i segona dels mes petits els prebenjamins celebrada a les nostres instal·lacions del Complex amb la participació del CN Cornella, CN Martorell i el CN Sant Feliu.

Aquest nenes no deixen de millorar i progressar a manera que anem avançant la temporada, molt bona actitud a l’hora d’afrontar les proves i gran interès a l’hora de competir a la part tècnica. Els mes petits han mostrat una imatge molt correcte deixant enrere la por a la competició i donant-lo tot a l’aigua sobre tot en el estil de papallona que es molt exigent a nivell físic.

Els mes grans, com no podia ser d’un altra manera, continuant donant molt bona imatge i sobre tot mostrant una maduresa poc comú per la seva edat tant biològica com esportiva.

Relleus híper-competitius a totes les categories el que ens deixa una gran imatge com equip per la gran germanor i la moltíssima animació entre ells durant les proves.

La nota negativa a estat les baixes per malalties de varis dels nostres nens que desitgem la seva rapida recuperació per tal de que puguin continuar amb la seva millora i progressió.

 

Moltes felicitats per a tots i ànims per continuar amb les mateixes ganes. FORÇA SANFE.

Jose Manuel Castillo