COMENTARI 5ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVI  

Desprès d’un temps sense competició per la celebració del Campionat de Catalunya, tornàvem a competir a les instal·lacions del CN Vallirana. Una competició diferent donada la peculiaritat de les proves i la limitació d’aquestes donat el tems de duració, on encara y que no tots el nedadors van poder gaudir de totes les proves, van estar a un bon nivell individual i col·lectiu.

La primera prova disputada va ser el 400 estils, una prova dura per aquesta categoria que van poder disputar  16 del nostres nedadors. Molt bon nivell demostrat independentment de l’edat del nedadors dins la categoria, on vam poder veure bones marques y bona tècnica tant pels que ja tenien experiència, com pels que debutaven en aquet tipus de prova.

La segona prova va ser el 100 lliures, prova molt dinàmica, que normalment els nedadors/es gaudeixen molt. Gran nivell de tots el nostres, demostrant millores importants en tots el sentits tècnics i de millores personals,i sobretot gran competitivitat seria a sèrie la demostrada pels nostres alevins.

Tancàvem la competició amb 2 relleus masculins i dos femenins de 4×100 papallona, difícil relleu on no tots el nedadors van nedar i on vam poder veure competir per equips el nostres alevins, demostrant esforç desprès d’una llarga competició amb una bona actuació, lluitant com sempre entre les primeres posicions i concentrats en acabar amb un relleu com ens agrada.

En 5ª posició a la classificació de la Lliga Catalana per equips, esperem que aquet equip que a demostrat tenir un gran nivell, segueixi treballant en aquest segon tram com fins ara per poder seguir en aquesta línea, millorant competició a competició i gaudint de poder estar entre els millors clubs.

 

FORÇA SANFE

Entrenador Aleví: Saül Ferrón