COMENTARI 6ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVI 

Una jornada mes dels nostres alevins, aquesta vegada al CN Prat on el nostres nedadors haurien de competir a molt bon nivell per mantenir la bona classificació general a la Lliga Catalana.

La competició va començar amb els 100 metres papallona, prova curta però complicada per aquesta categoria. Bon resultat general, vam poder gaudir de millores a les marques personals, un bon treball tècnic i sobretot un bon plantejament de prova. Es important en aquestes edats que els nostres nedadors no només pensin en millorar la marca que fan, sinó, en plantejar be la prova que neden y prestar atenció a la tècnica de cada estil.

La segona prova disputada, van ser el 1500m lliures masculins i els 800m lliures femenins. En aquet cas no tots els nedadors van poder disputar aquesta prova, donat el temps que es necessitaria per acabar la competició i la dificultat especifica d’aquesta. Molt bon rendiment en general, vam poder veure algun petit error sobretot de plantejament, però en quan a l’esforç l’equip tècnic vam acabar molt satisfets. Destacar el gran rendiment de l’edat mes petita en aquesta prova, ja que era la primera vegada que la nedaven i van competir a un nivell excel·lent.

La competició va acabar amb els relleus del 4×100 estils , on vam participar amb 3 equips masculins i 3 femenins. No va ser la nostra millor participació, donat també la duresa de les proves disputades abans, els equips van deixar-se la resta però el resultat no va ser el que esperàvem en aquesta ocasió.

Competició molt dura y llarga on l’equip va tenir un comportament excel·lent, agraïm la comprensió i paciència de mares i pares en aquestes ocasions especial.

FORÇA SANFE !!

Entrenador Aleví: Saül Ferrón