4a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor 

C.N. Sant Andreu 16   –   C.N. Sant Feliu  5  

Parcials (4-0, 4-0, 3-1, 5-4)   

Aquest dissabte visitàvem la piscina d’un dels grans equips de la Lliga iberdrola, el CN Sant Andreu, un equip que cada any aposta més fort pel waterpolo femení, que juga a Europa i que aquesta temporada s’ha reforçat amb jugadores de molta qualitat.
El primer dels tres partits seguits que afrontem amb els equips capdavanters de la Lliga, partits que ens han de servir per agafar força i experiència, i sobretot per aprendre, exigir-nos i millorar per quan tornem a enfrontar-nos a rivals més directes.

El Sant Andreu va sortir molt fort des del començament de l’encontre, no volien que penséssim en cap moment que teníem opcions al partit, nosaltres vam aguantar els primers cinc minuts de la primera part, després dues ràpides contres, un error de passada, i una pèrdua de pilota en defensa ens van condemnar, 4-0 de parcial.

El segon quart similar, vam intentar frenar el punt més fort del Sant Andreu la sortida a la contra, però tot i que ho vam tancar bastant bé, no va ser suficient, dues contres més i dues superioritats va deixar un parcial de 4-0 novament.

En aquests dos períodes vam atacar i vam disposar d’oportunitats, però el resultat, la por a les contres, va minar la nostra confiança en l’atac i no vam estar molt encertades.

Durant la mitja part, vam intentar reconduir la situació, el partit se’ns havia posat molt difícil i havíem de treure’ns la pressió de sobre, vam definir millor les posicions i com havíem de tancar la defensa per evitar les contres, però sobretot havíem de perdre la por a llançar i atacar amb més contundència, havíem d’aprendre del rival i gaudir del joc.

La resta del partit va ser molt diferent, vam jugar més organitzades en defensa, però el canvi més radical va ser que vam perdre la por a l’atac i vam crear moltes més ocasions de gol, 8 a 5 de parcial en els dos últims quarts certifiquen aquest canvi de mentalitat.

Al final un partit per aprendre que la millor forma de defensar-se és atacar amb decisió i valentia, hem fet un pas endavant a cada partit, independentment d’aquest resultat, estem més ficats a la categoria i això tard o d’hora donarà els seus fruits.

Hem de continuar per aquest camí, cada minut de joc és una lliçó que ens farà més forts, hem de guanyar experiència i no decaure en cap moment, perquè així estarem preparats per quan arribi el nostre moment.

Hem d’estar preparats per guanyar quan tinguem l’oportunitat, i per això hem d´aprendre a cada partit, de cada jugador i rival, aquesta és la manera de créixer i ser més forts.

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé, Mireia Bargalló, Nadia Fernández (1), Anna Maria Dalmases, Laura Roca (1), Raquel Maldonado, Marta Manchego (2), Alba Fernández (1), Milly Wordley, Núria Sento, Mar Navarro,  Mila López