CAMPIONAT DE CATALUNYA  I TORNEIG BENJAMI   TEMPORADA 2016-2017

CAMPIONAT DE CATALUNYA

C.N. SANT FELIU  0  – 2  C.N. VALLIRANA        C.N. MOLINS DE REI  8  – 0  C.N. SANT FELIU     

C.N. SANT FELIU  2  – 0 C.N.ATH-BARCELONETA FEM.   C.N. SANT FELIU 0 – 3 C.N.MATARO

                                    C.N. PREMIA 5 – 1 SANT FELIU

                                                             5e CLASSIFICAT  

                         

Aquest diumenge , s’ha celebrat el Torneig i al Campionat de Catalunya de la categoria Benjamina disputat a les instal·lacions de les Piscines Municipals de Barcelona amb la participació dels nostres esportistes nascuts al 2007-08.

Una primera fase amb un grup de 6 equips i sistema de tots contra tots sent un total de 5 partits i seguidament quarts , semifinals i posicions finals. Una fase a la qual el nostre equip a quedat en cinquena posició amb la que no ens a donat opció de poder passar a disputar per les posicions del 1-16.

Boníssima actuació del equip tenint en compte el grup que ens a tocat amb equips de bon nivell i tot i els resultats hem estat apunt de aconseguir el pas a la següent fase, donant la cara en tot moment.

Els nostres petits que han tingut l’oportunitat de poder disputar varis partits durant la competició. Tot i el cansament els nostres esportistes han fet una bona participació de manera que passavant els partits el joc anava millorant. Hem vist bones actituds i moments del molt bon joc col·lectiu, destacant algunes actuacions individuals de nivell per part de varis jugadors. Ressaltar l’experiència de poder disputar molts partits  i viure emocions poc habituals per aquests nens. Boníssima l’actuació sobre tot defensivament ratllant en moments la perfecció fins aconseguir la recuperació de la pilota.

Com única nota negativa la no assistència de dues jugadores per malaltia d’últim moment , Candela i Marjori. Llàstima per no poder gaudir del campionat.

Destacar , com sempre, el comportament i el respecte en tot moment i sobre tot ,a la gran afició per part dels PAPIS-MAMIS-GERMANS I FAMILIARS

Per als jugador@s del 2007 ultims partits com benjamins, desitgen un bon futur per a tots ells i per als del 2008 animar per a la temporada vinent on seran els autèntics protagonistes del equip durant la temporada.

Ànims nois i noies, i a seguir treballant. FORÇA SANFE  

Jugadors:

2007                                                               2008

 1. Martinez                                        1. C. Hidalgo
 2. Santaines                                      2. M. Gonzalez
 3. Caballero                                       3. M. Morante
 4. Caballero                                       4. G. Marti
 5. Medrano                                        5. I. Maraver
 6. Valencia                                         6. L. Rojo
 7. Dominguez
 8. Montserrat
 9. Jordi
 10. Sistach
 11. Perez
 12. Tora

 

Entrenadors: Jose Manuel Castillo  – Ivan Moreno

Delegats: Jose Perez

Jose Manuel Castillo