COMENTARI 3ª JORNADA DE LLIGA CATALANA ALEVI

Bona competició dels nostres alevins aquet passat dissabte a les instal·lacions del CN Molins De Rei, aquesta vegada i per primera aquesta temporada competíem en piscina de 50 metres. Desprès d’una setmana complicada en quan a la assistència mitja de l’equip, on per diferents motius gran part dels nedadors/es acudien pràcticament sense haver-hi entrenat mes de dos sessions, afrontàvem aquesta competició amb mes nervis que habitualment.

En general els resultats van ser bons, encara i competir en 50 metres i la falta d’entrenament, els nostres alevins van competir a bon nivell. Dues proves com el 200 lliures i els 100 esquena, on tècnicament vam estar correctes, posant en practica el treball fet durant la setmana. No hi van haver errors importants.

En quan a les marques, progressió general de tots els nedadors/es, a destacar les edats més petites on vam poder trobar millores de marques importants, però, més important encara, on gairebé tots van progressar, objectiu principal de la categoria. Les edats més grans també van progressar , encara que en aquet cas amb més dificultats, amb alguna excepció.

Com sempre vam finalitzar la competició amb els relleus, espai on gaudim especialment, ja que els nostres alevins competeixen per equips, i afortunadament en gran quantitat. Un 4×100 Braça on vam donar tot, amb molt bons resultats, per tancar una competició més, i seguir entre els primer equips de la lliga Catalana.

Recordar com sempre la importància dels entrenaments diaris, “El resultat que obtenim a la competició, sempre es el reflexe de quan i com es treballa durant la setmana”. Ara unes setmanes de descans de competició, per poder afrontar un moment important de la temporada,on animem a tots a treballar amb energia positiva i il·lusió per poder assolir els nostres objectius entre tots.

FORÇA SANFE

Entrenador Aleví: Saül Ferrón