6a Jornada FASE PERMANÈNCIA Absolut Masculí B Lliga Catalana, 2a B

CN l’Hospitalet B 11 – CN Sant Feliu B 11

Parcials (1-3, 3-2, 3-4, 4-2)

Era l’últim partit de la temporada per aquest equip. Havíem de remuntar 2 gols (10-12) si volíem capgirar l’eliminatòria i quedar 3rs de la Lliga. Al final, amb l’empat hem quedat 4ts.

El partit que vam disputar va tenir tots els ingredients que un tècnic vol perquè el seus jugadors creixin, i aprofitin la competició per cremar etapes: força, lluita, exclusions, “piques” esportius, encerts, errades, emoció… L’experiència va ser boníssima i vam gaudir-la molt.

El 1r quart, per emmarcar. Superiors en tots els 1×1 del camp, molt ben plantats a darrere, i sortint ràpid a la contra generant infinitat d’ocasions. Els vam sorprendre d’inici amb unes ganes que no es devien esperar. Un error en 2 metres nostres ens va costar l’únic gol en contra. 1-3 per començar.

Seguíem ben plantats, i les rotacions que ens donaven oxigen i permetien mantenir la velocitat, ens costaven una mica de força en les lluites. Llavors, l’Hospitalet, més experimentats, ho aprofitaven portant-nos als 2 metres i provocant moltes situacions clares, també en home de més. De totes formes, ells acabaven per on nosaltres volíem.., però no encertàvem a fer l’acció definitiva (braç, tapar, parar) bé…, i encaixàvem. 4-5 a mig partit, i tot per resoldre.

El partit, cada cop era més dur, per la fatiga, per les lluites en els 1×1.., era un partit de veritat. Les cares dels jugadors mostraven ambició, m’encanta. Anàvem a totes. Vam seguir sortint a la contra i fent molt mal en velocitat i un encert extraordinari en les superioritats. En defensa, estàvem igual de bé tàcticament, però “fallons” en l’execució tècnica.

En l’últim quart, vam anar amb tot endavant, i quan vam fer el més difícil, de posar-nos en +3…, ens va passar el que li pot passar a un equip tan jove, però que hem d’aprendre per anar madurant. L’Hospitalet va endurir el partit físicament, i vam caure en “la trampa”…, i vam començar a cometre exclusions i contrafaltes de “pardillos” totals. A més, n’havíem parlat en la prèvia…, que nosaltres, hem de jugar a waterpolo, i deixar-nos estar de romanços. Vam encadenar error rere error per excés de ganes i de demostració de força.., mal aplicada. Cada cop era excussió nostre i gol rival…, i no vam poder trobar la serenor per parar-ho. Vam tenir un parell d’accions per recuperar el +2, en home de més i un llançament prou clar…, però es van perdre, i en la última jugada l’Hospitalet (bon equip) va empatar el partit i tancar l’eliminatòria.

S’ha acabat la temporada del B. Molt vàlida pel creixement de jugadors que volen mirar amunt i seguir la seva projecció. S’han fet forts, endurit i trobat amb un tipus de competició que no et donen les categories. Seguirem. #somhiSantFe #amuntnois

 

 1. CRUZ
 2. REQUENA (2)
 3. FERNÁNDEZ (1)
 4. LUCENA (1)
 5. GRANADA
 6. LUCENA (3)
 7. NAVARRO
 8. LUCENA (1)
 9. DEL OJO
 10. ARQUERO (3)
 11. ROURA
 12. FERNÁNDEZ
 13. RODRÍGUEZ

Ferran Plana

Delegats: Francisco Rodríguez