5a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

C.N. MATARÓ   3   –   C.N. SANT FELIU   7  

Parcials (1-3, 0-2, 1-2, 1-0)

Aquest diumenge visitàvem la sempre complicada piscina del Mataró, una pileta en la qual les errades en el passe, o en el marcatge individual, provoquen una ocasió de gol a causa de les seves petites dimensions.

El Mataró acostumat a la seva piscina, fa un pressing molt fort per provocar errades, hem de jugar un partit amb molt control de la pilota i molta concentració en la defensa.

Conscients que la setmana anterior vam aconseguir la primera victòria i volíem continuar per aquesta línia, les nostres noies van sortir molt ficades al partit, dominant el joc i no donant cap oportunitat al Mataró per desenvolupar el seu joc.

Un partit molt seriós des del primer moment, vam dominar totes les facetes del joc, la defensa i les ajudes en defensa, la sortida a la contra, el llançament exterior, i el joc interior.

El Mataró va intentar amb totes les seves forces donar la volta al partit i portar-lo al seu terreny, però vam jugar amb molta decisió i actitud defensiva i això va impedir que tinguessin cap oportunitat per entrar al partit.

El resultat no va ser més ampli perquè una vegada més, no vam acabar d’estar massa encertades en la definició del llançament, vam generar moltíssimes oportunitats en posicions molt clares, sobretot en les jugades de contra, arribàvem fins a la línia de dos metres i una vegada allà, no teníem clar com acabar o buscàvem un passe més.

Però això ens fa pensar que encara tenim molt marge de millora, i que a cada partit es nota una millora en el joc, sobretot defensivament, ara sense descuidar aquesta faceta, hem de posar totes les nostres forces i atenció a la definició de gol.

El més important és que aconseguim generar moltes i variades ocasions de gol, això ens dóna confiança com equip que encara podem millorar, i sobretot que quan millorem la nostra definició de gol, podrem lluitar de tu a tu amb qualsevol equip d’aquesta lliga.

Així que, enhorabona noies, una altra victòria, continuem per aquest camí, i sobretot continueu treballant de la mateixa manera que fins ara, i més fort si cal, esforceu-vos a millorar aquests elements i reforçar la nostra intensitat defensiva i de joc general.

Mireu endavant i treballeu per competir amb qualsevol equip sense pors, perquè teniu qualitat i la fortalesa necessària per fer-ho.
#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé, Milly Wordley (3), María Pérez, Anna López, Elisa López, Sonia García (1), Marina Herrero, Laia pizarro, Anna Marcos, Laia García , Nekane Aparicio (1), Leire Contreras, Mar Navarro (2).