8a Jornada Absolut Masculí Lliga Estatal Waterpolo

C.W. Málaga 3 – C.N. Sant Feliu 3

Parciales (0-0, 0-0, 1-2, 2-1)

Visitàvem Málaga en diumenge, a les 16:00 hores. Dia atípic per afrontar un partit de lliga, però un cop surt de l’aeroport.., tot exactament igual, sense problema.

El rival, el més veterà de la Lliga per confecció dels jugadors, ja sabíem que era dur, molt forts els jugadors, i físicament molt poderosos. Hauríem de protegir-nos bé al darrere, i ser molt valents a l’hora de moure’ns i treure el contraatac.

L’ordre defensiu va ser excel·lent durant tot el partit.., cometent ben pocs errors. Vam fer una zona bastant clara, i vam ficar bé els braços, guiats en tot moment per una gran actuació del nostre porter. En atac, generàvem poquet, pel poc costum de jugar en piscina gran…, i les ocasions clares de les que vam disposar, no les vam concretar, per no executar el que havíem parlat. El resultat a mig partit, era de 0-0, i l’espectacle, no massa bo. Tot i que la intensitat era brutal, l’efectivitat dels 2 equips era baixa.., i les defenses i porters manaven sobre el partit sense dubte algun.

El 3r període va començar igual.., però amb la fatiga acumulada, es van generar més exclusions, i jugades de superioritat en el contraatac, tant a favor, com en contra. El 1r gol local va ser fruit d’un contraatac ben portat, al que vam respondre nosaltres també de contraatac (gol agafant el rebot). Acte seguit, vam fer un gol en home de més perfectament jugat, i amb l’1-2 vam seguir la resta del període. Les consignes per l’últim quart eren de seguir ben ficats al darrere, amb possessions llargues, i moviments clars per acabar llançant sobre el final.

La 1a jugada del darrer quart, vam encaixar un bon gol de llançament. Però, vam treballar i treballar fins al 2-3 de home de més preciós. I vam tenir ocasions clares per fer 3l 2-4, que hagués suposat la sentència del partit tal i com s’estava desenvolupant. Qui no remata.., ho pateix…, i això va passar amb el seu empat, amb un gran gol de contraatac. Amb el 3-3 ambdós equips vam tenir ocasions per endur-nos els 3 punts, però defensa i porteria van seguir en la seva alta línia, per deixar l’empat al marcador.

Portem ja 5 empats, i ara ve un “parón” d’una setmana abans de jugar contra l’intractable líder, el Rubí, que compta per victòries (8) els partits de lliga. Són un “rodillo”, al que intentarem ficar pals per frenar-los.., no ens podem permetre regalar cap partit, encara que sigui el 1r i amb alt nivell.

Així doncs, us esperem a tots en la triple jornada del dissabte 16 de desembre: a les 17:00 les noies, contra el Rubí. A les 18:30 nosaltres, contra el Rubí també. I llavors, a les 20:00, l’absolut B, contra el Sabadell, a pel liderat. Us necessitem a tots, per acompanyar-nos en l’esforç !! #somhiSantFe #totsjunts

 

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17709

 

Entrenador: F. Plana

       Delegat:  Lluís Abel