9a Jornada Absolut Masculí B Lliga Catalana, 2a B

C.N. Sant Feliu B 13 – C.N. Sabadell B 9

Parcials (2-1, 3-2, 5-4, 3-2)

Ens enfrontàvem els 2 líders de la competició, amb 8 victòries en 8 partits fins al moment. Per tant, es preveia un bonic partit entre 2 bons equips. I no va defraudar. 2 equips joves i dinàmics, amb bona sortida de contra i magnífics xutadors.

Inici de tempteig, on els 2 equips anàvem amb una cautela inusual, i molt ben tancats en la part defensiva. Tots els gols eren de llançaments exteriors, de qualitat, i amb els braços no massa ben posats. 2-1 al final del 1r quart.

El 2n període, ja molt més ràpid, i amb les fases més diferenciades, va permetre veure un joc més xulo i un partit més divertit. Bones combinacions en general, i males defenses d’ambdós equips, sobretot en les jugades de inferioritat, que es convertien en gol quasi totes. Al descans llarg vam intentar posar-hi remei.., sense efecte…

El 3r quart, amb 9 gols en total…, molt espectacular, però horrible pels nostres interessos defensius… Massa gols de recontra (per no decidir bé en atac) i d’home de menys, on érem un autèntic colador. No executàvem bé allò que parlàvem als descansos. En atac, fins i fluïts aconseguíem gols de totes les factures.

Darrer període, “trencat” amb el Sabadell a per totes per retallar la diferència, i nosaltres, defensant no massa bé…, i sense tancar de cap manera les millors armes del rival (boia i posicions 4-5) que ens seguien fent molt de mal. I així, fins al final del partit, guanyant el període per una diferència mínima d’1 gol, i el global de +4.

Bon partit per tractar-se de la última divisió del waterpolo català. Els 2 equips vam mostrar quin és el nostre objectiu, de voler guanyar i guanyar per intentar ascendir !

#somhiSantFe #totsjunts

 1. CRUZ
 2. REQUENA (1)
 3. LUCENA (3)
 4. MORENO (2)
 5. NAVARRO (1)
 6. UCLÉS
 7. ARGENTE (1)
 8. GUARNIDO
 9. LUCENA (2)
 10. ARQUERO (1)
 11. BUJÁN
 12. FERNÁNDEZ (2)
 13. BAZ

Ferran Plana i Cristian del Ojo