13a Jornada Absolut Masculí Lliga Nacional, 1a

CN Sant Feliu 14 – CN Caballa 6

Parcials (3-2, 3-0, 3-2, 5-2)

Rebíem el Caballa, rival directe en la classificació, i que no se’ns donava bé en els últims temps…, no sent capaços de mostrar el millor nivell en els partits que ens enfronten.

Teníem clar el plantejament del partit, i a qui era del tot clau poder aturar. A més, algunes armes ofensives seves no disputarien el partit. Però, això a nosaltres ens havia de ser igual, i ser capaços d’entrar a l’aigua amb la intensitat requerida per a poder endur-nos els 3 punts, hi hagués qui hi hagués al davant.

No vam fer un bon 1r quart, ja que vam encaixar gol en la 1a defensa (exclusió i home de menys mal defensat), i encara un altre abans del descans. En atac, tot i generar algunes opcions, tampoc estàvem molt còmodes amb la bona pressió dels de Ceuta.

Però, en el 2n quart, vam començar a trencar la defensa del rival, sent molt dinàmics tan a la sortida de la contra, com en l’estàtic. En força, ens igualaven.., però no així a nivell tècnic i moviments, on sortíem guanyant, i aconseguíem avantatges que ens permetien llançaments clars i homes de més a través dels quals trobàvem el camí a gol. El parcial de 3-0 deixava a mig partit un tranquil·litzador 6-2.

En el reinici, vam seguir generant i generant, tot i que en ocasions definíem malament.., però el ritme i el domini del joc era del tot nostre. Tot i amb això, el Caballa, lògicament no va abaixar els braços, i va fer gol a través d’un llançament d’arc, i en la última jugada del quart, quan havíem de fer nosaltres el +7, i ho van deixar ells en +5.

Xulo últim quart, on es van succeir els atacs i recontres pels 2 equips, que, lluny de renunciar, seguíem proposant accions. Bones accions i combinacions de tots els jugadors de l’equip, que van tenir protagonisme i mèrit en el resultat final. Felicitats a tots plegats.

Propera setmana visitem la M86, a jugar contra La Latina, equip que està en una ratxa positiva molt important, i que intentarem trencar per seguir sumant !

#somhiSantFe #totsjunts

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17632

Ferran Plana