9a Jornada Absolut Masculí Lliga Nacional, 1a

CN Sant Feliu 8 – CN Rubí 8

Parcials (0-1, 5-2, 2-1, 1-4)

Ens visitava el líder Rubí, amb 8 victòries en 8 partits, i amb una solidesa fora de qualsevol dubte, havent guanyat gairebé la totalitat de quarts disputats fins al moment. De totes formes, nosaltres sabíem que tindríem les nostres possibilitats si érem capaços de desplegar el nostre joc i  allò que portàvem dies entrenant.

Durant el 1r quart, es va poder observar el xoc de trens. Disputes duríssimes en qualsevol lluita en qualsevol espai.  Defenses que tenien molt clar què havien de fer, i com ho havien de fer. Atacs dubtosos per ambdós equips, i que no aconseguien ser dinàmics. El resultat, 0-1 i en home de més, era el reflex exacte del que estava passant.

Vam parlar d’intentar executar allò que havíem parlat durant la setmana, i, sobretot, de fer-ho amb una marxa o dues més. I ho vam aconseguir. 2n quart per emmarcar, amb gols de totes les factures (llançament, home de més, penal, doble boia…), i un parell de gols encaixats d’home de menys, que deixaven el marcador amb un 5-3 a mig partit.

El 3r quart, dinàmica semblant al marcador.., però totalment diferent en el joc. El Rubí, molt més agressiu en la pressió defensiva, i molt més estàtic en l’atac. Volia agafar les posicions a 5 metres per intentar que l’arma del falta – xut adquirís un protagonisme que fins al moment havíem controlat a la perfecció. Només vam rebre un gol, però la dinàmica era clara, i no paraven d’insistir-hi…

Fins que a l’últim quart, van treure petroli d’aquest recurs. No vam poder mantenir l’avantatge del 7-4, perquè vam deixar de crear joc i ens vam tirar enrere. Massa llunyans i poc perillosos, només deixàvem córrer el temps i érem inofensius en l’atac. Els líders, molt valents en la seva presa de decisions anaven a per totes, i van aconseguir empatar el partit a 7, quan encara quedaven 4 minuts per acabar l’encontre. 2 llançaments i un gol a la boia ho van materialitzar. Però, no van parar…, i amb un magnífic gol de falta van ficar fins i tot el 7-8. Però, portem molts empats, i som joves…, però ningú va defallir, i vam trenar la jugada parlada per empatar a 8.

Resultat final amb sensacions diverses. Havíem estat superiors al que fins ara ha demostrat ser el millor equip de la lliga amb solvència, però al final, el punt, el sumàvem nosaltres, i amb mèrit, per refer-nos !!

No tornem a jugar fins el 13 de gener, a casa del Granollers. Descansarem alguns dies per les festes…, però amb la sensació que en el moment que siguem més constants i regulars en la concentració, podem arribar a ser un molt bon equip. Però, si no és així, ens tornem vulgars. Depèn de nosaltres !

#somhiSantFe #totsjunts

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17721 

Ferran Plana