7a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

C.N. SANT FELIU   10   –   U.E. HORTA  

Parcials (2-0, 3-2, 4-1, 1-0)

Nou partit a casa, aquesta vegada amb l´Horta, un club amb gran tradició de waterpolo, que està treballant bé i que creix molt ràpidament.

Per tant, un equip del qual no ens podíem refiar, perquè una ensopegada en aquests moments significaria deixar de mirar a dalt i caure a la meitat de la classificació, però sobretot donar un avantatge als nostres competidors per les primeres quatre posicions.

Conscients d’aquesta situació, vam sortir molt concentrades al partit, sobretot en defensa, no vam donar oportunitats a l´Horta, ni li vam regalar gols fàcils, un partit molt seriós, no vam brillar a l´atac, però vam dominar i controlar tot el partit donant sensació d´equip sòlid, minuts per a totes les jugadores i bon ambient.

El primer quart va ser de tanteig, uns primers atacs tímids per provar les defenses per ambdues bandes, l´Horta un equip molt nedador sortia fort a la contra, havíem d´estar atentes. 2-0 per concloure el quart.

En el segon, vam començar amb un nou gol, però l´Horta en ràpides contres va provocar dues exclusions que va jugar molt bé i convertir en gol, 3-2 en aquest moment i amb el contrari envalentit jugant els seus millors minuts, però vam reaccionar de pressa i amb dos gols més vam aconseguir refredar el partit.

El tercer quart va ser definitiu, idees clares, les seves jugadores controlades, molt atentes a les contres i sobretot a la seva esquerrana líder indiscutible de l´equip, això va provocar un parcial de 4-1 i deixar el partit molt de cara per a l´últim quart.

El quart període va ser per gaudir, donar minuts a les més joves perquè agafin experiència i sobretot per col·locar-nos a la quarta posició molt a prop dels primers classificats.

Finalitzem la competició aquest any de la millor manera amb una victòria que ens apropa a les primeres posicions, ara toca agafar forces perquè començarem l´any visitant al líder, un partit obert, que ens posarà una altra vegada a prova.

Ànims noies, descanseu, ara toca gaudir del Nadal i les festes, d´agafar forces i tornar amb més ganes i nous desitjos, si continueu per aquest camí segur que els aconseguireu.

Bones Festes !!!  Bon Nadal !!!

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé (1), Milly Wordley (2), María Pérez, Anna López, Elisa López (2), Sonia García, Aida Ortega, Laia Pizarro, Anna Marcos (1), Laia García, Nekane Aparicio (3), Elia Jiménez , Mar Navarro (1).