7a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor 

C.N. Sant Feliu  7   –   C.N. Rubí  11  

Parcials (1-3, 2-1, 4-2, 0-5)  

Partit molt important el que disputàvem aquest cap de setmana enfront d’un  dels nostres rivals directes, el CN Rubí un vell conegut, dos equips similars, dos equips amb jugadores joves, dos equips amb ambicions i objectius semblants en aquesta Lliga Iberdrola.

El partit va tenir diferents fases, un principi amb molts nervis, en el qual no vam poder desplegar el nostre joc, pel bloqueig de les nostres jugadores i pel bon inici del Rubí, això va fer que dominessin el primer quart amb comoditat per firmar un 1-3 final.

Al segon quart vam començar més tranquil·les i de mica en mica ens vam treure de sobre el domini del Rubí, més ficades en el partit vam ser capaços d´apropar-nos al marcador, i agafar una dinàmica de joc més intensa en defensa i moviments ràpids en atac, això va fer que el Rubí no és trobes còmode al partit i dominessin aquest quart 2-1, amb tot per decidir encara.

El tercer quart va continuar amb la mateixa dinàmica, vam dominar i vam ser capaços d’agafar una diferència de dos gols a 30” pel final del quart, estàvem pletòriques en el joc, i el Rubí tenia moltes dificultats per aturar-nos. Una errada defensiva en aquest últim atac del Rubí, els va donar aire, amb un gol que no esperàvem i deixava el quart amb un mínim avantatge d´un gol, 4-2 per finalitzar el quart.

Havíem aconseguit donar la volta al partit, amb una molt bona dinàmica de joc, amb avantatge per primera vegada al marcador i el nostre públic entregat al partit, incomprensiblement en aquest moment desapareixem del partit, deixem de jugar, d’associar-nos, i entrem en una batalla d´individualitats que fa que tot aquest esforç se’n vagi a norris, en poc més de dos minuts el Rubí ens fa tres gols i ens enfonsa en el partit, 0-5 de parcial, dolorós i increïble per la forma en la qual vam deixar de creure en nosaltres.

Una derrota dolorosa amb un rival directe, una altra vegada en un partit que teníem controlat, les fatídiques últimes parts ens estan passant una factura molt gran, molts punts sens escapen per no saber gestionar els últims minuts dels partits, per no creure suficientment en la victòria, per no defensar amb ungles i dents els avantatges que agafem, per no intentar enderrocar el mur de la por a la victòria.

Ja hem deixat escapar molts punts, coneixem el nostre problema, posem-li solució, tenim la qualitat i el físic necessari, solament ens falta creure.

La setmana vinent tenim una altra oportunitat, aprofitem-la.
Ànims noies, enderroquem el mur !!!

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu
Ines Gómez, Alba Olivé, Mireia Bargalló (1), Carla Abellán (2), Laia García, Laura Roca (1), Raquel Maldonado, Marta Manchego (3), Alba Fernández, Milly Wordley, Núria Sento, Mar Navarro, Mila López.