6a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

C.N. MARTORELL/MOLINS   5   –   C.N. SANT FELIU   21  

Parcials (2-3, 0-5, 3-3, 0-10)

Aquest cap de setmana ens desplaçàvem a la piscina del Martorell, per enfrontar-nos a un combinat del Martorell i Molins que aquesta temporada han unit forces per fer equips més competitius i sòlids.

Nosaltres anàvem concentrades per continuar amb la ratxa de victòries que hem aconseguit als últims partits, però sobretot per continuar lluitant pels nostres objectius.

Davant teníem un equip novell a la lliga que encoratjat pels seus seguidors segur que donaríem el millor de si mateixes.

Les petites dimensions de la piscina del Martorell complicaven una mica la nostra manera de jugar, no teníem molts espais i el joc era molt directe.

El Martorell va sortir molt fort, amb una defensa ordenada que no es donava moltes oportunitats en atac, nosaltres no ens trobàvem còmodes a la piscina i això va fer que ens precipitéssim en els llançaments i el Martorell aprofites aquestes errades, un primer temps molt igualat per finalitzar 2-3.

A la segona part, vam sortir amb les idees més clares i això es va reflectir al marcador, vam millorar en la sortida de pilota i les contres, tot això gràcies a un millor treball col·lectiu a la defensa, aquesta millora en el joc ens va permetre agafar un avantatge de cinc gols, que donava tranquil·litat al nostre joc. 0-5 per acabar la part.

Al tercer quart el Martorell va sortir molt fort, per reduir diferencies, i sobretot perquè nosaltres vam començar una miqueta dubitatives i vam donar opció que entrés de nou al partit, un quart molt competit en el qual els dos equips es van buidar en atac i defensa, per finalitzar en un empat 3-3.

Però les nostres jugadores encara no havien dit l’última paraula, conscients que no volíem complicacions i que necessitàvem els punts per continuar la nostra lluita amb els equips capdavanters, vam sortir a disputar aquest últim quart amb una intensitat altíssima, fins al punt que el Martorell va acusar el cansament de la part anterior i no va poder evitar el vendaval de joc que vam proposar en aquest últim quart, les sortides a la contra i l’anticipació defensiva van fer que finalitzéssim el partit amb un parcial rotund de 0-10.

Molt bé noies, tercera victòria consecutiva, aquest és el camí, i el més important la convicció que heu demostrat per aconseguir la victòria, no es tracta de guanyar, sinó de demostrar que cada dia ho fem millor.

Aquest és el camí, cada dia som més fortes, cada dia fem un pas més, ànims no us poseu sostre i deixeu de costat les pors a guanyar.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé (2), Milly Wordley (5), María Pérez, Anna López, Elisa López (1), Sonia García (1), Marina Herrero (2), Laia Pizarro (1), Anna Marcos (3), Laia García (2), Nekane Aparicio, Elia Jiménez , Mar Navarro (4).