6a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor

C.N. Mataró  13   –   C.N. Sant Feliu  5 

Parcials (2-1, 4-0, 3-3, 4-1)  

Aquest cap de setmana ens tocava visitar la piscina del CN Mataró un altre dels grans finalistes de la Final 4 de Champions, de Lliga i de Copa de la temporada passada, un equip molt fort preparat per a la màxima competició.

A més teníem el handicap de jugar en piscina descoberta, camp gran i 7 graus a l’exterior,  afortunadament l’aigua estava a una temperatura ideal.

Hem treballat aquestes últimes setmanes molt en l’aspecte de possessió de pilota i domini de l’ansietat per no precipitar-nos a l’hora  de finalitzar les jugades.

Possiblement el Mataró, no era el rival idoni per veure els avenços, però és l’últim rival abans de començar a jugar amb equips similars a nosaltres.

La veritat després del partit és que hem millorat molt en aquest aspecte, el partit va començar molt igualat, el Mataró un equip molt superior, es va trobar un Sant Feliu amb una defensa molt ordenada, i amb possessions llargues a l’atac, això va fer que el Mataró no pogués sortir a la contra i cometés alguna errada en defensa, aprofitant una d’aquestes errades vam marcar el primer gol i ens avançàvem al marcador.

Alguns minuts més tard el Mataró va empatar i a l’última possessió amb la pilota al nostre poder ens vam precipitar i en una ràpida contra sobre el clàxon ens van marcar el segon gol.

Al segon quart, com veiem que estàvem donant la cara al partit, volíem marcar sense acabar d’elaborar les jugades i això va provocar desajustos a la defensa que van propiciar que el Mataró agafés una diferència clara al marcador i tranquil·litat en el seu joc..

Després del descans llarg, vam reconduir una mica el partit i vam tornar a jugar sense presses, elaborant bé els atacs i replegant de manera ordenada sense donar oportunitats de contra, això va provocar un empat a 3 en finalitzar aquest quart.

El començament de l’últim parcial continuava amb aquesta dinàmica, vam marcar primer i posar un 9-5 al marcador, resultat molt meritori, però una vegada més vam voler anar de pressa per acostar-nos més al marcador. Novament el Mataró ens va agafar amb la defensa desordenada i amb un 4-0 de parcial van tancar el partit.

Aquest partit ens ha d’ajudar a ser conscients que hem de mantenir un ritme de joc constant, sense precipitacions, perquè això ens permet ser més forts en defensa i donar menys oportunitats als rivals.

Quan hem sigut capaços de marcar el nostre ritme de joc, el nostre “tempo”, hem jugat un molt bon partit, amb un atac efectiu i una defensa sòlida. No es tracta d’atacar més, sinó d’atacar millor.

Gran partit noies, estem a punt per afrontar els importants reptes que ens vénen ara, amb la progressió, convicció i il·lusió amb la qual afronteu els partits tard o d’hora arribaran les victòries.

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé (1), Mireia Bargalló (1), Elisa López, Laia García, Laura Roca (2), Raquel Maldonado, Marta Manchego (1), Alba Fernández, Milly Wordley, Núria Sento, Mar Navarro, Elia Jiménez