3a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

C.N. SABADELL   10   –   C.N. SANT FELIU   9  

Parcials (2-1, 2-3, 1-2, 5-3)

 

Bon partit el viscut aquest matí de diumenge a les instal·lacions del CN Sabadell, visitàvem al vigent campió d’Espanya, i per tant segur que tindríem una oportunitat per competir, aprendre i agafar experiència.

El partit va complir totes les expectatives, partit lluitat, obert pels dos equips amb diferències mínimes durant tot l’encontre, alternatives pels dos equips, i el final és va decidir per l’equip més lúcid i que va saber jugar els  últims minuts.

La veritat és que estem a l’altura dels grans, lluitem de tu a tu, però no pensem, ni tenim encara la mateixa mentalitat, aquest és el nostre repte, creure que ho podem fer i fer-ho.

En aquests moments estem en disposició de lluitar amb qualsevol equip, tenim totes les línies molt ben cobertes, tenim jugadores de qualitat i entregades, que treballen molt bé.

Però ens falta creure´ns que ho podem fer, que podem guanyar a qualsevol equip perquè ja hem arribat al nivell dels millors.

Els nostres equips han crescut molt últimament, hem reduït diferències amb els millors equips de la lliga, però el següent pas és guanyar en mentalitat, en confiança, en creure que podem guanyar en qualsevol equip a qualsevol piscina, això és el que ens manca, aquest és el nostre repte.

No és senzill, els equips capdavanters fa molts anys que estan a dalt i  nosaltres encara ens hem de fer un lloc, però tenim totes les condicions i qualitats per aconseguir-ho.

El partit amb el Sabadell així ho demostra, vam dominar, ens vam posar per davant, però no vam saber rematar-ho, vam tenir mil i una ocasions, la bona defensa del Sabadell, la falta de confiança a vegades, l´excés de responsabilitat unes altres, va permetre que el Sabadell tingues l’oportunitat de emportar-se el partit, un partit que cap ni una de les jugadores que estàvem a l´aigua pensava que ho podíem perdre, al final si tu no ho remates, en aquests nivells, ho fa el contrari.

Noies no ens queda altre que continuar lluitant, continuar aprenent i continuar agafant experiència per donar la volta a la truita i a la següent ocasió que se’ns presenti aconseguir la victòria,  sobretot, perquè el nostre treball i la nostra millora es mereixen aquesta recompensa.

Ànims noies, l’important de tot això és com acaba, i nosaltres acaben de començar, encara queda molt camí al davant, aprofiteu-lo.

Confieu en vosaltres, i en el vostre treball.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé, Milly Wordley (1), María Pérez, Anna López, Elisa López (1), Sonia García (1), Nadia Fernández (2), Laia Pizarro, Anna Marcos (3), Laia García, Nekane Aparicio, Leire Contreras, Mar Navarro (1).