4a Jornada Absolut Masculí B Lliga Catalana, 2a B

C.N. Terrassa 6 – C.N. Sant Feliu 6

Parcials (2-1, 1-1, 1-1, 2-3)

Lògicament, treure un punt del CN Terrassa, sent aquest, un dels millors equips de Catalunya i Espanya, és per estar satisfet. Però, després del partit que vam disputar i de com va transcórrer, crec que podíem haver guanyat, i que per accions concretes no ho vam poder aconseguir.

No vam poder gaudir del joc d’un dels millors jugadors de la categoria, Bernat Sanahuja, que tenia molèsties. Tot i amb això, el potencial del Terrassa és gegant, i el vam poder encarar amb molt d’ofici i valentia.

Després del desconcert inicial, lògic per altra banda, al haver-nos d’adaptar a una piscina molt més gran de la que estem acostumats, vam entendre el que ens demanava el joc, i ho vam aplicar. Amb 2-0 avall, vam ser valents a la contra, per anotar el 2-1 i arribar al primer descans curt.

Vam adaptar una mica la defensa, i ens vam tancar sobre el boia, fent ajudes sòlides, amb bons braços i un porter molt ben ordenats i efectius. En atac, érem poc perillosos, la veritat.., però en ocasions puntuals, trèiem bons 1×1 o situacions que generaven perill al marc contrari. Un bon gol en home de més posava el 3-2 al marcador, per arribar a mig partit.

3r quart, molt semblant, nedant, nedant i nedant, a la contra i a la recontra. Els 2 equips poc encertats en el llançament, i les defenses, clarament per sobre dels atacs.

Però, amb la fatiga de tot el partit, en l’últim període va canviar el signe del partit, i tots aquells errors que no s’havien produït abans, van ocórrer, i a la inversa, tot aquell encert que no apareixia, va sorgir. 2 molt bons gols del Terrassa, de llançament exterior, els vam poder respondre, en 2 jugades d’home de més i un penal ben executat. Empat just i merescut al final.

Però, si haguéssim estat més decisius en algun moment de l’últim període, fins i tot haguéssim optat als 3 punts. Hem de treballar per cada partit i per la trajectòria i projecció d’un mateix, i ser valent a l’hora d’afrontar situacions estressants i límit, parlant sempre de la competició esportiva. Afrontar-les per créixer, no val espantar-nos.

En les properes jornades ens enfrontarem a rivals directes, de la nostra part de la taula classificatòria. Serà llavors quan hem d’estar preparats per afrontar el bonic repte del 1-10.

#somhiSantFe #totsjunts

 1. FARRÉS
 2. REQUENA
 3. LUCENA
 4. NAVARRO (1)
 5. UCLÉS
 6. COLLADO
 7. Ó. MATAS
 8. BUJÁN
 9. MORENO
 10. SALES (3)
 11. M .LLORET (1)
 12. FERNÁNDEZ (1)
 13. FARRERAS

Tècnic: Ferran Plana

Delegat: Javi Moreno