CAMPIONAT DE CATALUNYA BENJAMI 

C.N.MATARO FEM. 3  – 2  C.N. SANT FELIU        C.N. MOLINS DE REI  2 – 2 C.N. SANT FELIU

U.E. HORTA  10  – 1  C.N. SANT FELIU       C.N SANT FELIU 1  – 4  C.N. SANT ANDREU

                                                           C.N. SANT FELIU 4 – 1  A.E.S.E                         

Aquest dimecres 27 de juny , s’ha celebrat el Campionat de Catalunya de la categoria Benjamina  disputat a les instal·lacions de les Piscines Municipals de Barcelona amb la participació dels nostres esportistes nascuts al 2008-09.

Campionat amb participació d’un total de 24 clubs Catalans.

Una primera fase amb un grup de 6 equips i sistema de tots contra tots sent un total de 5 partits i seguidament quarts , semifinals i posicions finals. Una primera fase a la qual el nostre equip a quedat en cinquena posició per el que no hem pogut passar a la fase següent, octaus ,semis i finals , ja que nomes accedien els quatre primers de cada grup.

Ha estat una tarda de Waterpolo a la que els nostres petits que han tingut l’oportunitat de poder disputar un total de 5 partits durant la competició. Ultima competició oficial dintre del àmbit nacional, encara ens queda HABAWABA, de l’edat gran, 2008, amb la que s’acomiaden de la categoria per continuar amb el seu creixement. Els nostres esportistes han fet una participació de menys a mes i a manera que passaven els partits el joc anava millorant. Hem vist molt bones actituds i moments del molt bon joc col·lectiu, destacant algunes actuacions individuals de nivell per part de varis jugadors.

Destacar , com sempre, el comportament i el respecte en tot moment i sobre tot ,a la gran afició per part dels PAPIS-MAMIS-GERMANS I FAMILIARS.

Han estat increïbles a tots els partits independentment dels resultats no han parat de animar i recolzar als nostres esportistes, Moltíssimes felicitats i agrair el vostre esforç per que els vostres fills i el nostre esport continuï creixent.

Ànims nois i noies, i a seguir treballant. FORÇA SANFE

Jugadors:

 1. IKER MARAVER
 2. LUIS ROJO
 3. GERARD MARTI
 4. GERARD CASANOVA
 5. CELIA HIDALGO
 6. MIREIA GONZALEZ
 7. IVET CANDELERA
 8. HUG MARJALIZO
 9. MARJORIE MORANTE
 10. MAX ALEMANY
 11. JOEL LUQUE
 12. NOA PEREDA
 13. ZOE HLAVAJ
 14. ADRIA SAGNES
 15. BERNAT ROVIRA
 16. ENZO CARRASCO

Entrenadors: Jose Manuel Castillo – Ivan Moreno
Delegat: Montserrat Balanya – Raul Maraver – David Marjalizo

Jose Manuel Castillo