CAMPIONAT DE CATALUNYA CADET FEMENI 2018.

Acabada la temporada regular en tercer lloc, ara toca els campionats de Catalunya que et dona la possibilitat de lluitar per unes medalles, que sempre són benvingudes.

El primer rival, és el c.n Rubí, si guanyes tens dues finals, si perds, cap a casa…el Rubí un equip dels “durs” per la seva capacitat de destrucció de joc, i difícil de defensa si les seves llançadores comencen inspirades…però el nostre equip és més complert, i tot esta en la mentalitat amb la que sortim a jugar…

12 a 6 resultat final ampli, que es una mica enganyós, ja que el c.n. Rubi esta a prop del marcador tot el partit, i ens expulsen de cop, anna marcos i anna lopez i aquí reaccionem molt i molt bé, trencant el marcador.

Parcials: (2-2  2-1   3-0  5-3).

Anem a semifinals, contra un clàssic dels campionats de Catalunya i Espanya:  c.e. Mediterrani, equip que a casa seva ens va guanyar molt còmode, i a sant Feliu vam guanyar d’un.

Partidàs, per mi el partit dels campionats, grans defenses, marcatges estratègics, ajudes, braç estàtic, braç sortint…..bufff!!! partit del bons…( 2-2  2-2   2-1  1-1), només cal mirar els parcials….tot el partit els dos equips, amb màxima tensió i atenció, sobretot a les marques, i en un error en el nostre atac ens fan,com no, un gol al contraatac….i queden 1 minut…un a baix….i creiem, i i seguim, i treiem una expulsió (que era penal de llibre) a falta 48”….i gastem el temps mort, però no sabem jugar la superioritat, i no podem empatar….possesió per el medi i falten 22”…a falta de 7” recuperem la pilota….però ens la treuen un altre cop…aquest cop l’àrbitre….llàstima, derrota d’un, per mi injusta, crec que ens mereixíem l’empat com a mínim, això si, TOT CATALUNYA VA VEURE DEL QUE SON CAPACES AQUESTES NOIES….i amb aquesta força havíem de enfrontar la lluita per la medalla de bronze: contra un altre clàssic: cn sant Andreu.

Aqui ( 1-3  2-2   2-4  3-3) juguem com a visitants….i la veritat es que comencem convençudes de guanyar, i aixi, i gestionant el temps del partit arribem a la mitja part: (3 a 5) però amb sensació que si seguiem apretant ho treuriem bé….doncs no, ens relaxem, ens entra la por i per contrarrestar-la ens amaguem, algunes fins ho tot s’enfonsen realment…i el Sant Andreu ho detecta, i van a saco i   8 a 9…es posen a 1!!!! Però això no es podia escapar….i treiem dues genialitats, per posar el 8 a 11, i un gol final que acaben amb la reacció del sant andreu.

Bona resposta final de les noies, que es mereixien aquesta medalla, i la resposta de l’equip va estar al seu lloc quan va ser necessari.