Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

TEMPORADA 2017-2018

Una vegada finalitzada la lliga juvenil femenina, és el moment de fer balanç de què ha sigut aquesta temporada, hem aconseguit la cinquena plaça del campionat, molt a prop del quart classificat Terrassa.

Si analitzen els resultats, podem dir sense cap mena de dubte que ha sigut una temporada de creixement esportiu, realment hem lluitat per la victòria a tots els partits amb resultats ajustats amb tots els equips capdavanters, hem sigut l’únic equip capaç de derrotar al totpoderós Sant Andreu líder de la categoria amb un ple de victòries excepte el partit a casa nostra 9-7, i hem marcat cada vegada més la diferència amb els equips que tenim pel darrere.

Una temporada de creixement, però molt irregular, crec que la classificació final no reflecteix el nostre potencial real, la falta d’experiència en partits ajustats, la por escènica amb els equips grans i la joventut del nostre equip, ha fet que en alguns moments se’ns escapessin punts que pràcticament tenien al sac amb Sabadell, Mediterrani i Terrassa, punts que al final hem trobat a faltar per aconseguir posicionar-nos a les tres primeres places.

El cert és que tenim un equip competitiu que es pot enfrontar amb garanties amb tothom, les nostres jugadores ho han demostrat setmana darrera setmana, però encara ens queda millorar en mentalitat, igual que les absolutes, l´equip juvenil ha de créixer i millorar aquest aspecte.

Un objectiu primordial si volem arribar a les primeres posicions, tenim una bona preparació física, un equip compensat amb totes les posicions i la qualitat  suficient per aconseguir-ho, però ens manca la paciència necessària per jugar els minuts importants del partit, ens manca dominar el “tempo” de partit, aconseguir que quant tenim la pilota i anem guanyant dormir el partit, allargar les possessions i passar els nervis i la pressa al contrari. Aquesta és la nostra assignatura pendent, dominar el joc sobretot en situacions amb avantatge al marcador, així que noies no ens adormin, coneixen que hem de millorar per ser més fortes, hem de fer l´esforç de treballar en aquesta direcció des del minut 0, si  ho aconseguim, la millora serà gran i cada vegada sereu més fortes.

La temporada vinent ha de ser la del canvi de mentalitat, realment una consolidació amb els equips davanters, perquè estem treballant bé per aconseguir-ho i anem pel bon camí.

Ànims noies, ara toca descansar i agafar forces per treballar més fort si cal per aconseguir els vostres somnis, cada vegada els teniu més a prop.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Marina Herrero, Aida Ortega, María Pérez, Anna López,  Elisa López, Sonia García, Nadia Fernández, Laia Pizarro, Anna Marcos, Laia García, Nekane Aparicio, Leire Contreras, Alba Olivé,  Mar Navarro, Elia Jiménez, Sandra Fernández, Celia Ochoa.