Partit de tornada promoció Lliga Iberdrola Divisió d´Honor

C.N. SANT FELIU 11 – C.D.N BOADILLA 7

Parcials (2-1, 0-1, 4-2, 5-3)

Últim partit de la temporada, el més important, el ser o no ser, després de vuit mesos de Lliga ens ho juguem tot a un partit, un any de treball es decidirà en una hora i quinze minuts, continuar a la màxima categoria i fer un pas més en un projecte engrescador.
La concentració de les jugadores es reflectia als seus rostres, una piscina plena feia preveure la magnitud de l’encontre, un rival que venia per totes i nosaltres que volíem continuar somniant.
Presentació dels equips de gala amb un públic entregat, i sense preàmbuls va començar el partit, semblava una continuació en el punt que ho havíem deixat a Madrid defenses fèrries i control del joc per ambdues bandes, va inaugurar el marcador el Boadilla, ràpidament vam aconseguir igualar el partit, i aquesta igualtat va predominar els primers dos quarts, 16 minuts de joc travat i ple d’obstacles en defensa que va impedir un joc fluid.
Una vegada més els fantasmes del que ha sigut aquesta lliga rondaven per la piscina, però en aquesta ocasió les nostres jugadores estaven decidides a aconseguir la victòria, eliminar aquests pensaments negatius i demostrar que som jugadores de Divisió d’Honor.
Ens vam treure totes les pors i els dos últims quarts vam incrementar la intensitat i dominar el partit, vam superar a un bon Boadilla que va lluitar i ho va intentar tot fins al final del partit. Una diferència de fins a cinc gols d’avantatge a l´últim quart ens donava tranquil·litat per afrontar els últims minuts i aconseguir la victòria.
L’alegria de les jugadores i el públic en general es va desfermar amb el xiulet final, un any molt dur mentalment, amb molt de patiment, però amb una recompensa final més que merescuda, un any més a la categoria d’or del waterpolo nacional.
Gran partit noies, el vostre esforç s’ha vist recompensat, cada segon de sacrifici que heu donat a l’aigua, cada segon als partits de cadascuna de vosaltres ha sigut fonamental per aconseguir aquest èxit.
Bravo noies, continueu fent història, ara toca descansar i agafar forces per la temporada vinent, tornarem més fortes i amb molta més experiència.
Enhorabona !!!!

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Elisa López, Mireia Bargalló (1), Laia García, Nadia Fernández, Laura Roca (2), Raquel Maldonado (1), Marta Manchego (3), Alba Olivé (2), Anna Marcos, Núria Sento, Mar Navarro (2), Mila López.