3a Jornada Juvenil Masculí 

C.N. Sant Feliu 4 – C.E. Mediterrani 10

Parcials (1-2, 1-2, 1-4, 1-2)

Rebíem els de Sants, un molt bon equip, absolutament intens i amb una qualitat defensiva individual en la pressió, asfixiant i bona.

Vam entrar bé al partit, aprofitant la 1a ocasió en home de més, per fer un molt bon gol, que va ser respost per 3 cops pels del Medi. La línia general del partit era clara: nosaltres ben ficats al darrere, i traient contraatacs, que acabaven sent poc productius en la zona de finalització. En l’estàtic, teníem ben poques opcions, perquè érem incapaços d’arribar a 2 metres i fer-nos forts allí. Això suposava que ens podien aguantar en pressió d’1×1 durant tot l’atac.., i això obligava a llançaments llunyans i en mala posició.

2n període, exactament igual, amb la única diferència que vam gaudir d’alguna superioritat, que vam jugar bé, però no vam acabar de culminar, i el rival, va aprofitar l’avinentesa per fer-nos 2 gols més, i deixar un 2-4 a mig partit.

Després del descans llarg, més que el cansament, ens va fallar la presa de decisions. Horribles eleccions en el nostre atac, van possibilitar un parell de gols senzills, més un parell més en jugades molt ben trenades. La nostra resposta va ser aïllada amb un llançament llunyà.

L’últim quart no va ser de tràmit per nosaltres. Vam seguir treballant els 8 minuts, pensant en futurs objectius, i agafant i seguint amb un to bo. A més, van poder gaudir de minuts, també molts cadets, que mica en mica han d’anar traient el cap.

Resultat dolent, obvietat, però bona imatge i treball, que han d’anar reforçant el bon dia a dia d’aquests jugadors.

#somhiSantFe #totsjunts

 1. FARRÉS
 2. REQUENA (2)
 3. LUCENA
 4. NAVARRO (1)
 5. UCLÉS
 6. UCLÉS
 7. COLLADO
 8. Ó. MATAS
 9. BUJÁN
 10. MORENO
 11. Ó. BLASCO
 12. FERNÁNDEZ (1)
 13. FARRERAS

Ferran Plana i Iván Moreno