4a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

C.N. SANT FELIU   12   –   C.N. CATALUNYA   7  

Parcials (5-1, 1-1, 4-1, 2-4)

Tornàvem a jugar a casa aquesta vegada amb un altre vell conegut el CN Catalunya, després dels últims partits que vam jugar a un bon nivell però que no vam treure els resultats que esperàvem, volíem aconseguir la primera victòria davant del nostre públic.

Conscients que no seria senzill,  perquè el Catalunya és un equip molt lluitador i competitiu que no dóna res per perdut fins a l’últim segon, les jugadores vam fer pinya i amb les idees molt clares, de com sortir i que fer, estàvem disposades a lluitar per la victòria des del primer segon de partit.

El començament del partit va ser esplèndid, vam fer al peu de la lletra tot el que havíem parlat abans, vam desbordar al Catalunya en atac i vam defensar molt bé a les seves jugadores més importants, un parcial de 5 a 1, demostra el bon inici de partit.

El Catalunya va corregir posicions a la segona part, i va defensar i lluitar més fort, nosaltres vam fer rodar la banqueta i el partit es va igualar, però seguien molt fortes en defensa i no vam deixar que el Cata ens intimidés, una part amb bones defenses per les dues bandes va donar un resultat d´1 a 1.

Nosaltres seguíem rodant la banqueta i la pressió sobre el Catalunya era molt forta, en aquesta part vam tornar a recuperar l’encert a l’atac, i amb bones accions de combinació i llançament amb una defensa ordenada darrere, vam tornar a dominar clarament l´encontre per establir una diferència de 4 a 1 en aquest tercer quart.

L’última part ens vam relaxar una miqueta, i el Catalunya que sempre lluita fins al final volia retallar la diferència en el marcador, va jugar molt fort, aquest fet i la nostra relaxació va provocar que ens traguessin moltes expulsions, sobretot per no tenir la intensitat necessària en defensa, això els va permetre guanyar aquest últim quart, i aconseguir que el marcador no fos tan clar.

Bon partit noies, primera victòria a casa i amb aquesta actitud segur que vindran moltes més. Hem de continuar treballant per aconseguir ser cada dia millors individual i col·lectivament, perquè tenim la qualitat i les jugadores necessàries per aconseguir grans resultats.

Ànims noies, un pas més, ara pel següent, tenim una altra oportunitat per gaudir i millorar en el nostre esport, i sobretot per intentar ser cada dia millors.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé, Milly Wordley (2), María Pérez, Anna López, Elisa López, Sonia García, Nadia Fernández (3), Aida Ortega, Anna Marcos, Laia García (2), Nekane Aparicio, Leire Contreras, Mar Navarro (5).