5a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor 

C.N. Sant Feliu  1   –   C.N. Sabadell  25  

Parcials (0-6, 1-7, 0-6, 0-6)   

Data marcada al calendari, rebíem la visita del tot poderós Sabadell, un equip que ha fet i fa història al waterpolo nacional i mundial, 15 lligues de les últimes 16 disputades, 13 Copes de la Reina, 4 Copes d´Europa de les últimes 6, 9 jugadores Olímpiques i un descomunal número de medalles pel que fa a seleccions nacionals entre les seves jugadores.

Per tant, nosaltres un equip novell a la categoria, havíem de gaudir del partit i aprendre d’aquestes llaurades jugadores, poder competir amb aquest equip és una festa del waterpolo, una oportunitat per aprendre i millorar.

Per aquest partit, no comptàvem amb la nostre portera titular, baixa per lesió, i van agafar aquesta responsabilitat sota pals dues porteres juvenils Inés i Elia que tot i el resultat, van tenir una bona i valenta actuació, amb solidesa i bones aturades, contra un difícil Sabadell que va venir a la nostra piscina amb l’equip de gala i amb moltes ganes de jugar i demostrar la seva qualitat.

Nosaltres tot i el voluminós marcador, vam lluitar i competir, i vam tenir minuts de bon joc, en algunes fases del partit vam aconseguir tancar molt bé en defensa, però la intensitat i qualitat de les jugadores del Sabadell i la profunditat de la seva banqueta ens desbordava en alguns moments.

Teníem davant un equip amb jugadores considerades entre les millors del Món, i que a més van jugar amb força i ganes, per nosaltres un partit per aprendre, per lluitar i per ser conscients de tot el camí que encara ens queda per recorre.

El nostre equip, un equip de futur, amb jugadores joves i 7 juvenils a les nostres files, vam donar la cara en tot moment, ens vam exigir i vam donar tot el que teníem, conscients que en atac no vam estar molt fines i podíem haver marcat algun gol més perquè vam gaudir d´oportunitats per fer-ho, però a un equip que ho dóna tot amb valentia, no se l´hi pot demanar més.

Noies hem treballat bé, hem sigut valentes, i hem après molt d’aquest magnífic rival, aprofiteu tot l´après en aquest partit, perquè segur que traurem profit quan ens enfrontem a uns altres rivals.

Vinga noies, que el nostre moment està molt a prop, continuem amb la valentia que heu demostrat cap al nostre objectiu.

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu

Ines Gómez, Alba Olivé, Mireia Bargalló, Nadia Fernández, Laia García, Laura Roca (1), Raquel Maldonado, Marta Manchego, Alba Fernández, Milly Wordley, Núria Sento, Mar Navarro, Elia Jiménez