¼ de final Absolut Masculí Copa Federació

CN Sant Feliu 11 – CN l’Hospitalet 6

Parcials (1-0, 4-1, 2-3, 4-2)

 

Hem entrat en la fase decisiva de la Copa Federació, en les eliminatòries pel títol. A partir d’ara, si perds, eliminat.

Contra l’Hospitalet, un equip que s’ha quedat a les portes de pujar a categoria Nacional fa 2 setmanes, sabíem que seria un partit dur, ja que són jugadors molt dinàmics i guerrers, que si no encares amb la màxima concentració, et busquen les voltes i ens haguessin pogut crear molts problemes.

Però, des del principi, vam estar sòlids defensivament. Qualsevol defensor de boia estava molt bé, i permetia que aguantéssim els marcatges individuals a l’arc durant molta estona. Això va donar molta confiança a qualsevol jugador de la rotació i a la porteria. En atac, jugàvem tranquils i serens, trobant bones opcions, però amb 0 encert. Resultat final del 1r període, 1-0.

La tònica del 2n quart, va ser la mateixa, però millorant l’encert de cara a porteria, sobretot en home de més. Així, a mig partit, un clar 5-1. Però, l’Hospitalet mai baixa els braços…

Després d’iniciar el 3r període amb el 6-1, ens vam relaxar, i ens vam descentrar una mica, massa. Vam entrar en un joc que no dominem, i vam encaixar 3 gols consecutius, a més d’alguna exclusió innecessària de la que hem d’aprendre ja. Van arribar a col·locar-se a -2, fent perillar el resultat.

Amb un últim bon tram de partit, el vam poder resoldre sense més problemes, amb l’11-6 final, veient bons gols finals de contraatac i en estàtic també.

Les sensacions genèriques són de bon partit, però amb falta de definició. I, que quan baixes el teu to, l’equip rival t’ataca sense pensar-ho. Els partits duren 32 minuts.

A semifinals rebrem el proper dijous al CN Molins de Rei, flamant salvat de Divisió d’Honor. Seguim.#somhiSantFe #totsjunts

 

 1. JAVI CRUZ
 2. ARES LUCENA
 3. JULES PALAYER
 4. NACHO MALAGARRIGA
 5. IVÁN MORENO (2)
 6. MARC LUCENA
 7. JAN LLORENS (1)
 8. VÍCTOR FERNÁNDEZ
 9. ARNAU ABEL (3)
 10. LUIS ALBERTO LÓPEZ (2)
 11. MIQUEL NAVARRO (1)
 12. SERGI COLOMER (2)
 13. MARC GUARNIDO

Ferran Planae