semifinal Absolut Masculí Copa Federació

CN Sant Feliu 8 – CN Molins de Rei 11

Parcials (2-2, 2-5, 3-4, 1-0)

 

En la semifinal de la Copa Federació ens enfrontàvem al nostre veí del baix Llobregat, el Molins de Rei. 2 equips joves, i més encara a aquestes alçades, amb menys veterans i més jugadors del planter, dels que han de tenir ganes d’esgarrapar i tirar amunt.

Bona entrada de partit, amb bon nivell de joc per part d’ambdós equips, i amb un intercanvi de cops (2-2) amb gols de qualitat pel mig.

Però, en el 2n quart, no vam ser capaços d’aguantar el ritme.., el to defensiu sobretot. Massa cops ens van sobrepassar en l’1×1 a l’arc, la qual cosa feia que les ocasions de gol fossin molt clares, així com de contraatac, que vam permetre 2-3 vegades decisives. En aquest quart, no és que pequéssim de joves.., i sí de “pardillos”. Podem ser joves i fallar…, només faltaria !! Però no en aquells conceptes bàsics i claus com són les ganes, la força, la “mala llet” necessària per voler impedir el gol…  És del tot indispensable jugar cada segon i cada acció al màxim nivell per fer el gran pas necessari d’entrada al absolut.

Amb mig partit per jugar, vam recuperar bones sensacions defensives, i vam elevar el to de 1×1. De totes formes, la qualitat del rival ens va fer perdre el parcial 3-4.

L’últim quart, no va ser de tràmit, ja que el vam encarar amb ganes de seguir treballant, i molt ho vam fer, sobretot al darrere, sent capaços de no encaixar cap gol en tot el període.

El resultat és dolent, perquè perdre en absolut ho és sempre. Però, hem de veure la part competitiva que això ens aporta. Hem de veure que podem fallar, ja que forma part de l’aprenentatge. El que no ens podem permetre (els jugadors primer, i jo com tècnic llavors) és no ser valents per prendre decisions o no intentar-ho !!! A més, hem de ser capaços de corregir, de voler fer-ho per aprendre i seguir mirant amunt !!

Ens queda la lluita pel 3r lloc, contra el Catalunya. Dimarts, l’anada a Can Toda i dijous, en la cloenda de la temporada absoluta, a El Complex. #somhiSantFe #totsjunts

 

 1. JAVI CRUZ
 2. ARES LUCENA
 3. JULES PALAYER
 4. NACHO MALAGARRIGA (2)
 5. IVÁN FERNÁNDEZ
 6. MARC LUCENA
 7. JAN LLORENS (1)
 8. VÍCTOR FERNÁNDEZ
 9. ARNAU ABEL (3)
 10. MAX GRANADA
 11. MIQUEL NAVARRO
 12. SERGI COLOMER (2)
 13. XAVI RODRÍGUEZ

Ferran Plana