18a Jornada Absolut Masculí Lliga Estatal Waterpolo

C.WP. Dos Hermanas 10 – C.N. Sant Feliu 8

Parciales (2-2, 2-2, 3-3, 3-1)

Ens està faltant una mica d’energia al final dels partits…, i no valen les excuses. Queden 4 partits, i hem de donar tot el que tenim per acabar la temporada orgullosos del que hem fet. Fins al moment, ho estàvem fent molt bé.., però en l’últim partit, a Sevilla, ens va faltar un pèl d’esperit, de ganes d’anar a pel partit de manera decidida.

Vam entrar expectants al partit, esperant trobar un rival que s’ho jugava tot, agressiu i guerrer, amb una intensitat molt elevada. Però, no va ser del tot així.., i sí que hi va haver intensitat i duresa, però res fora de lloc, si no, la necessària per jugar un partit de 1a Estatal de nivell. No vam saber posar la marxa més que necessitàvem nosaltres quant a velocitat.., i ho vam pagar car, ja que en el joc estàtic i en les superioritats, els sevillans tenen jugadors molt determinants, que en un joc veloç com el que nosaltres normalment duem a terme, haguessin patit molt més.

La tònica durant els diferents quarts va ser pràcticament la mateixa. Un joc molt estàtic, que es basava en la pressió als seus jugadors més perillosos, i un plantejament de defensa amb ajudes sobre aquests homes que no ens va acabar de sortir. En l’home de menys vam estar molt poc encertats, i ens van fer gols els jugadors que sabíem, des de les posicions que sabíem. Com es supera això ? va ser un tema de concentració en moments clau, que no s’ha de repetir.

Per contra, en la nostra fase atacant, molt llunyans. Vam demostrar molt poca força per acostar l’arc, i des de tant lluny ens costava molt generar perill. Tot i amb això, a través dels bons llançaments llunyans ens manteníem en partit, i en les superioritats, cada vegada que fèiem servir la intel·ligència, també les definíem amb qualitat.

En l’últim quart se’ns van fondre els ploms…, i més que els físics, els mentals. En el moment que es decidia el partit, vam deixar 3 llançaments molt clars al rival, que lògicament, no va desaprofitar, i per contra, nosaltres vam canviar la manera d’encarar les jugades, i no vam estar fins en la finalització.

En aquesta piscina es pot perdre, només faltaria. Però, en el plantejament teníem claríssim per on passaria la victòria.., i així va ser. No vam saber executar el pla preparat. La concentració crec que va ser un aspecte clau. L’hem de recuperar per buscar la victòria des de ja, contra el Málaga, que ens visita el dissabte proper. #somhiSantFe #totsjunts

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17696

Entrenador: Manolo Suárez

Delegats:  Javi Moreno