20a Jornada Absolut Masculí Lliga Estatal Waterpolo

C.N. Rubí 9 – C.N. Sant Feliu 7

Parciales (2-1, 2-2, 4-1, 1-3)

L’objectiu dels 3 últims partits de Lliga Estatal que ens queden, serà el mateix: competir pels punts com fem sempre, encara que no tinguin incidència directa en poder aconseguir un objectiu de resultats. A més, ho farem amb gent jove (més si cal que durant la temporada) i donant moltes oportunitats a tots els jugadors, per seguir agafant experiència per créixer i aprendre.

El Rubí es juga quedar campió i ascendir a Divisió d’Honor. Va fer un partit seriós i ordenat, que ens va costar molt de llegir, sobretot al principi. Quan vam entendre i adaptar-nos al ritme i to, es va veure un espectacle molt maco entre 2 equips que volien jugar de manera ràpida i dinàmica.

Els primers minuts, vam estar un pèl desorientats. Tot i saber la defensa que ens plantejarien, no sabíem ben bé què fer amb la pilota ni amb els espais.., i això es convertia en un llast, que el Rubí aprofitava per sortir de manera ferotge. Així van aprofitar un contraatac per fer l’1-0, i vam haver de salvar diverses onades més de contraatac. Vam igualar de home de més, abans d’encaixar des dels 2 metres.

El 2n període, molt més estables, i ja vam trobar el to i ritme necessari per jugar-li de tu a tu a un dels 2 millors equips de la Lliga. Intercanvi de gols, així com d’ocasions. Els porters comencen a guanyar-se el paper de determinants en les 2 porteries. Bravo per ells.

Després del 3r quart, desapareixem.., i això no ens ho podem permetre. Independentment de la qualitat que tinguem, i que ens costi fer gol, l’actitud, la valentia o la força per “barallar-nos” per la victòria no es pot negociar. Vam estar molt tous, tant que vam encaixar 3 gols molt senzills que van trencar el marcador. Vam desconnectar i ho vam pagar. Malament per nosaltres. Hem d’entendre que valen tots els gols, totes les situacions.., si el nostre objectiu forma part d’un procés de millorar, individualment i com equip.

L’últim quart, com els indis, anàvem a l’heroica.., i gairebé ens surt bé. Vam aconseguir retallar el marcador fins a posar-nos a 1 gol, que de seguida els de Can Rosés van poder fer el +2. No vam abandonar i ho vam seguir intentant…

El resultat, sense ser bo, sí que deixa bones sensacions pel que vam veure. Seguim. Ens queden 2 partits. #somhiSantFe #totsjunts

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17722

Entrenador: Ferran Plana i Agustín Martínez

Delegats:  Lluís Abel