18a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic) 

C.N. TERRASSA  13   –   C.N. SANT FELIU  8 

Parcials (1-2, 4-1, 4-3, 4-2)

Partit important el que jugàvem aquest diumenge a la piscina del CN Terrassa, es disputava la quarta posició de la lliga i tenir una situació preferent davant de la possibilitat d’anar al Campionat d’Espanya.

Els dos equips eren molt conscient de la situació, un Terrassa molt fort a la seva piscina i nosaltres que veníem amb una injecció de moral després de la victòria enfront del Sant Andreu, líder de la categoria.

El partit va començar amb molta intensitat, els dos equips anaven a disputar la victòria, ràpidament es va veure les estratègies dels dos equips, nosaltres un equip amb defensa ordenada i ràpides sortides al contraatac, el Terrassa amb un joc de pressing a tot el camp, molt dur per destruir la construcció del nostre joc.

Les dues primeres parts el partit va tenir moltes alternatives, el Terrassa anava per davant en el marcador però no dominava el partit i es veia que a mesura que passaven els minuts cada vegada teníem més opcions d’arribar a la porteria contraria, el Terrassa tenia dificultats per controlar les nostres sortides, per això cada vegada que nosaltres volíem jugar, el contrari augmentava la seva duresa perquè no tenien més recursos per parar-nos.

La tercera part va ser decisiva, un equip que volia construir i un altre que simplement volia destruir, moltes vegades a la vora del límit del reglament, el resultat és que ens van portar al joc que els anava bé i en el qual per la nostra falta de costum no podíem fer front.

Això ens va fer entrar en un estat de nerviosisme que ens va provocar moltes errades en atac, i la diferencia de pes i de costum de jugar al límit del reglament ens va impedir donar la volta a un partit en el qual a priori hauria d´haver sigut més disputat per la igualtat dels dos equips.

Ànims noies, a l’esport el més important és donar tot el que tenim a dins, intentar el màxim esforç possible, lluitar fins al final i aquest és el camí que ens aproparà a futures victòries. Heu fet un bon partit, heu sigut valentes i lluitadores, ja tindrem ocasió d’aconseguir demostrar tot el waterpolo que portem a dins.

Això encara no s’ha  acabat.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Alba Olivé (1), Aida Ortega, María Pérez, Anna López,  Elisa López (3), Sonia García, Nadia Fernández (3), Laia Pizarro, Anna Marcos, Laia García, Nekane Aparicio, Elia Jimenez , Mar Navarro (1).