2a Fase Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic) 

C.N. CATALUNYA  12   –   C.N. SANT FELIU  19 

Parcials (4-7, 2-4, 4-5, 2-3)

Primer partit del play-off d’eliminació d’aquesta segona fase de la lliga juvenil de waterpolo femení, ens tocava visitar la piscina del CN Catalunya un vell conegut al qual hem tingut com a rival en diferents ocasions.

Una eliminatòria oberta en la qual disputem el segon partit a casa per la millor classificació a la lliga regular.

El partit va començar amb els dos equips llençats a l’atac, amb les idees molt clares de què volíem un partit ràpid i molt dinàmic amb defenses obertes i en el qual la creativitat de les jugadores en atac cobres el màxim protagonisme.

Una primera part en la qual ràpidament vam agafar avantatge, un avantatge que aniríem ampliant successivament al llarg de l’encontre.

Totes les jugadores vam disposar de minuts amb la consigna clara d’anar a l’atac, molta estona l’equip cadet a l’aigua per veure com evolucionen i s’acostumin al joc i ritme de l’equip juvenil, i la veritat és que van treballar de valent.

El CN Catalunya ho va intentar tot, joc interior, llançaments llunyans, va imposar un ritme molt alt i defenses molt dures, però no van poder frenar-nos, no van poder parar-nos a la contra, i tampoc els nostres encertats llançaments exteriors, va ser un partit en el qual vam marcar les diferències clarament, dominant tots els quarts del partit i deixant molt clar que en aquest partit igual que a la lliga anàvem un pas per davant.

La participació, actitud i entrega de totes les jugadores va ser excel·lent, amb els nostres encerts i errades però sempre volent intentar-ho de nou, de voler créixer, de demostrar que la millor manera de respectar als nostres contraris és donant el cent per cent de nosaltres mateixos.

La setmana vinent tenim el partit de tornada a la nostra piscina, així que noies continueu treballant per assolir els vostres objectius, i sobretot no deixeu mai de somniar nous reptes.

Ànims noies aquest és el camí.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Marina Herrero, Aida Ortega, María Pérez, Anna López (2),  Elisa López (2), Sonia García (1), Nadia Fernández (3), Laia Pizarro (1), Anna Marcos (3), Laia García (3), Nekane Aparicio, Leire Contreras , Mar Navarro (4).