5a Jornada Absolut Masculí B Lliga Catalana, fase d’ascens

C.N. Sant Feliu B 14 – C.N. Sabadell B 9

Parcials (3-1, 4-3, 4-4, 3-1)

Veníem de caure derrotats a Sabadell en un partit que havíem tingut tot el partit dominat i que se’ns va escapar al final, per no saber-lo gestionar. Teníem ganes de guanyar als vallesans, per intentar acostar-nos a l’objectiu de l’ascens, i sobretot, per tenir millors sensacions per guanyar un equip d’entitat.

Vam començar molt bé, sabent i llegint la defensa plantejada, i encertats en el llançament a davant. De seguida vam marcar un 2-0, que van retallar en un home de més. El 3-1, després d’una gran acció individual.

A partir del 2n quart, les defenses del 2 equips van brillar per la seva absència. Els atacs eren els clars dominadors del partit, que es va convertir en molt ràpid i divertit a ulls de l’espectador. Es van veure gols de totes les factures: de boia, de llançament, de falta, de contraatac, de palmeig… Per contra, les defenses.., estaven malament en les posicions, ficant braços..

Sí que vam saber llegir en atac el que ens plantejava el Sabadell, i vam aconseguir trencar-ho amb qualitat. Però a darrere no vam estar encertats, sobretot en aspectes individuals.

Bona victòria per estar un pas més proper a l’anhelat ascens. La setmana que ve anem a Figueres ! A per la victòria !

#somhiSantFe #totsjunts

 1. CRUZ
 2. LLORET
 3. LUCENA (3)
 4. MORENO (2)
 5. NAVARRO (4)
 6. UCLÉS
 7. ARGENTE (2)
 8. GUARNIDO (1)
 9. LUCENA (2)
 10. ARQUERO
 11. MORENO
 12. FERNÁNDEZ
 13. BAZ

Ferran Plana