2a Fase Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic) 

C.N. SANT FELIU  9   –   C.N. CATALUNYA  6 

Partit de tornada  del play-off d’eliminació d’aquesta segona fase de la lliga juvenil de waterpolo femení, rebíem a casa al CN Catalunya amb l’eliminatòria ben encarrilada, la victòria per set gols de diferència ens donava una certa tranquil·litat, per això vam incloure a la convocatòria jugadores joves, alguna d´elles participava per primera vegada amb l’equip  juvenil.

El partit va servir per fer proves i veure el desenvolupament esportiu d’aquestes jugadores, un bon “test” en el qual totes van participar i van donar mostres que el futur del waterpolo femení al club està assegurat.

El partit va començar amb molta intensitat per part dels dos equips, un Catalunya que venia a donar la sorpresa i les nostres jugadores que volien tancar l’eliminatòria amb una altra victòria.

El partit va tenir moltes alternatives, però sempre vam portar la iniciativa al joc i al marcador, el Catalunya ens va posar les coses difícils però en cap moment es va veure perillar el resultat i la victòria,  fins i tot en els moments que tenien pràcticament l’equip cadet a l’aigua per donar minuts a totes les jugadores, competíem de tu a tu contra les rivals amb molt encert.

El Catalunya va endurir força el partit en un intent desesperat de treure un resultat positiu, però vam tancar molt bé a les seves jugadores de referència impossibilitant el seu atac i defensant amb energia el resultat, solament vam rebre sis gols en contra d´un equip abocat a l’atac que contava a les seves files amb la màxima golejadora de primera nacional, això diu molt de l’esforç de les nostres joves jugadores.

Per la nostra banda resolíem el partit en rapides contres i en jugades de superioritat numèrica, la forta defensa del Catalunya no donava peu per situacions de llançaments clar les últimes dues parts.

Victòria final i eliminatòria resolta amb claredat i amb la participació de moltes jugadores que a poc a poc es van fent un joc dintre de l’equip juvenil.

Enhorabona i ànims noies gaudiu de la victòria, continueu amb aquesta actitud i il·lusió, aquest és el camí.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Leire Contreras, Marina Herrero, Aida Ortega, María Pérez (1), Anna López,  Elisa López (2), Celia Ochoa, Nadia Fernández, Laia Pizarro (1), Anna Marcos (1), Laia García, Nekane Aparicio, Elia Jiménez , Mar Navarro (4).