6a Jornada Absolut Masculí B Lliga Catalana, fase de Promoció d’Ascens

C.N. Caldes 8 – C.N. Sant Feliu 15

Parcials (1-5, 2-4, 0-3, 5-3)

Últim partit oficial de la temporada per l’Absolut. L’objectiu estava complert, amb solvència i solidesa, però volíem fer un bon partit, per acomiadar-nos amb bon regust de boca, i perquè els que la propera temporada formaran part d’aquest equip, seguissin agafant minuts i responsabilitats en ell.

L’actitud de tot el partit va ser excel·lent. Vam afrontar amb ganes el joc, i no li vam girar la cara en cap moment. A estones, sí que ens perdíem una mica quan el rival es movia, però el teníem controlat quan estava en estàtic. En general un bon 1×1 defensiu, amb bons braços i porteria que ens permetia sortir ràpid de contraatac, i si érem efectius, posar distància en el marcador. Això ho reflecteix el clar 3-9 de mig partit.

El 3r quart, igual.., i si cal, amb més solidesa encara, tot i que en atac perdíem una mica la brillantor, i els kilos i experiència del rival feien efecte. Seguíem disputant un bon waterpolo.

En l’últim, és de lloar el sacrifici i l’actitud que van posar els més joves, acompanyats dels 2 més veterans. Va ser una bonica combinació de cadets i absoluts. El ritme es va tornar un pèl massa boig, i al no ser durs i expeditius en defensa, vam encaixar massa gols. Hem de ser conscients que és igual el perfil del rival.., nosaltres tenim uns objectius a complir.., i és igual si som petits, mitjans o grans.., i si el rival és jove, veterà o vell…., s’ha d’anar al límit per aconseguir-los.

Vam quedar molt satisfets del partit que vam disputar, i va ser un bon punt final a una temporada gairebé immaculada, en la qual només hem perdut un partit, i per un gol. FELICITATS a tots els que n’heu format part des de dintre de l’aigua, com a tècnics i delegats, i els pares que ho heu acompanyat.

#somhiSantFe #totsjunts

 1. FARRERAS (1)
 2. LUCENA (2)
 3. COLLADO
 4. LLORET (1)
 5. Ó. BLASCO (1)
 6. ARGENTE (4)
 7. GUARNIDO (3)
 8. ARQUERO (3)
 9. MORENO
 10. BUJÁN
 11. BAZ

Tècnic: Ferran Plana

Delegat: Javi Moreno