Partit d’anada del playoff 9-10 Juvenil masculí Lliga Catalana

C.N. Sant Feliu 8 – C.N. Sabadell 11

Parcials (1-4, 1-0, 3-4, 3-3)

L’últim emparellament de la temporada juvenil contra el CN Sabadell, un clàssic ja, per disputar-nos la 9a plaça de Catalunya. Partits importants pel creixement individual i col·lectiu, i enfocats a la projecció de cada jugador, més que al resultat en sí. Però, un cop a l’aigua, sempre volem guanyar.

L’inici del partit va ser nefast. Vam seguir com la tarda anterior a Figueres.., desconnectats del tot. El parcial de 1 a 4 ens va deixar clar que connectàvem el cervell i el cos…, o el resultat seria escandalós en contra, la qual cosa no volíem, lògicament.

El 2n quart, molt poc encert, però implicació defensiva i atenció molt bones, i generàvem en atac, sense encert. Es tractava d’afinar per començar a posar en perill als vallesans. El 2-4 a mig partit semblava dur a un partit tancat sense massa gols…

Però, la 2a meitat de partit va ser un altre tipus.., molt més dinàmic. Els 2 equips fent variants de pressió i zones, i sortint molt valents a la contra. Sobretot el Sabadell, que ens va fer molt mal en aquesta fase de joc No vam saber resoldre la defensa plantejada, i a més de no fer gol, ens penalitzaven al contraatac. Per contra, nosaltres, havíem de treballar molt més les jugades.., i acabàvem marcant després de bons moviments de bloquejos, de falta directa…, i de pilotes assistides i ben palmejades.

Diverses ocasions ens vam ficar 1 gol a sota.., però no vam ser capaços ni d’empatar. I cada cop, el bon equip rival ens feia gol massa ràpid.

Ens queda la tornada, el proper divendres dia 18. Últim partit oficial de la temporada, i comiat de les categories pels nascuts l’any 2000. Esperem gaudir d’un bon partit.

#somhiSantFe #totsjunts

  1. FARRÉS
  2. LUCENA (2)
  3. NAVARRO (
  4. UCLÉS
  5. ARGENTE
  6. BUJÁN
  7. MORENO
  8. SALES (3)
  9. FERNÁNDEZ (2)

Ferran Plana