5a Jornada Absolut Masculí B Lliga Catalana, fase de Promoció d’Ascens

C.W. Figueres 4 – C.N. Sant Feliu 12

Parcials (1-6, 1-2, 1-1, 1-3)

Visitàvem l’Empordà per fer-nos amb la victòria que ens assegurés de manera matemàtica l’ascens a 2a A per la temporada propera. El rival, que com a local es creix, donaria guerra segur.

No vam saber entrar en el partit a nivell mental de cap manera. No vam estar connectats ni concentrats a un bon nivell, i quan això passa, és molt complicat respondre a nivell de força, velocitat…, i també de tècnica o tàctica. Resultat: vam fer un mal partit.

Vam aconseguir guanyar, sí. L’objectiu de resultat estava complert, i l’Ascens a la butxaca. Però, no vam saber aprofitar el partit de cap altra manera…, ja que ens va faltar de tot… Llàstima.

Vam trencar el marcador en el 1r quart, però a partir d’allà la relaxació va ser més forta que nosaltres, i el partit es va convertir en poc dinàmic, estàtic, males definicions, molts errors tècnics…, i molta lluita i 1×1, la qual cosa poc ens beneficiava. Vam caure en el joc del rival i no en vam saber sortir. Hem d’aprendre per propers cops, quan ens enfrontem a equips més veterans i més forts que nosaltres.

FELICITATS a tots aquells que han format part del B, i que hem aconseguit l’objectiu de pujar, que és amb la intenció que es va crear aquest equip la temporada passada. A seguir treballant per ser també competitius en la categoria superior la propera temporada.

#somhiSantFe #totsjunts

 1. FARRÉS
 2. FARRERAS
 3. LUCENA
 4. NAVARRO (1)
 5. LLORET
 6. UCLÉS (1)
 7. ARGENTE (2)
 8. COLLADO
 9. BUJÁN (1)
 10. ARQUERO (4)
 11. MORENO
 12. FERNÁNDEZ (3)
 13. BAZ

Tècnic: Ferran Plana

Delegat: Javi Moreno