12a Jornada Cadet masculí Lliga Catalana, 7-14

C.N. Sant Feliu 7 – C.N. Molins de Rei 12

Parcials (0-5, 2-2, 1-3, 4-2)

El dissabte al migdia, no vam tenir cap opció a la disputa dels punts en el cadet masculí. Des del 1r quart, el rival del Baix Llobregat ens va superar, sobretot en encert, i determinació buscant la victòria.

El 0-5 del 1r període, va ser en 4 minuts, en els quals, nosaltres ens vam esborrar de la defensa.., estàvem com espantats, i no vam lluitar com “a guerrers” (així ho havíem parlat). En atac, sí que vam provar coses.., però no vam estar gens bé en la localització de les finalitzacions, i el bon porter rival ens va aturar els llançaments de manera còmoda.

A partir del 2n quart, la pel·lícula del partit va canviar, i es va igualar. Segurament el rival va baixar una mica la tensió competitiva, però el que és evident, i ens interessa a nosaltres, és que vam augmentar molt el nivell. De joc, sí. Però de valentia i creure en el que fèiem. Vam empatar el parcial i vam anar al descans llarg, per intentar plantejar un nou partit de 2 parts, i donar la màxima guerra.

Tot i intentar-ho de totes les maneres durant el 3r quart, el seu porter va estar molt fi, i ens va fer aturades de gran mèrit, que provocaven sortides de contra clares que van saber definir. El resultat del quart va ser un pèl dur pel que vam jugar.

I l’últim quart, divertit i distret pels 2 equips, amb intercanvi de bones jugades i gols en ambdues porteries. No va ser molt de defenses en aquests minuts.

El començament del partit el va definir per complet. Quan entres creient poc en les teves possibilitats, ja és donar-lo per perdut. Aquesta actitud no la podem repetir contra cap equip ni ningú.., ja que no té sentit. Per què entrenem doncs ? Almenys vam reaccionar i competir en la resta del partit. #somhiSantFe #totsjunts

 1. CHAVARRIA
 2. GONZÁLEZ
 3. COLLADO
 4. TRILLO
 5. LARA
 6. CALERO
 7. MARQUÈS
 8. MATAS (1)
 9. FARRERAS (1)
 10. BLASCO
 11. LLORET (1)
 12. FERNÁNDEZ (4)
 13. SÁNCHEZ

Ferran Plana