7a Jornada Infantil masculí Lliga Catalana, 9-16

C.N. Montjuïc 9 – C.N. Sant Feliu 8

Parcials (3-3, 2-0, 1-1, 0-1, 1-2, 2-1)

Pujàvem a la “muntanya màgica” en un partit endarrerit en el seu dia. Aquella piscina, de grans dimensions, sempre ens costa en primera instància, al no estar-hi acostumats. Però, el que realment va costar, va ser el rival, un bon equip.

Vam començar el partit intercanviant gols. Encaixàvem massa fàcil nosaltres, gairebé sempre des de la boia, on no podíem parar als seus jugadors més forts, o si quèiem bé a l’ajuda, de llançament exterior de falta. En 2 període vam rebre 5 gols. Massa… En atac, estàvem desordenats i perduts, sobretot perquè ens costava trobar la referència interior, ja que no érem gens profunds i ens quedàvem molt lluny dels 2 metres. Massa…

A partir del 3r quart, vam ser més sòlids en defensa, aguantant l’1×1 perillós dels jugadors del Montju, capacitats gairebé tots per fer-lo, i sense regalar la falta a l’arc, treballant amb les mans a dalt i ajudant de manera lateral. Vam aturar la sagnia de gols…, i en atac començàvem a generar més.., sobretot perquè ens acostàvem més als 2 metres.

Això va dur el partit a l’empat al final del 5è període. Havíem fet el més difícil, ja que anar sempre a remolc passa factura.., però ja els teníem. A més, estàvem molt ben ficats i vam tenir ocasions prou clares per haver pogut posar el 8-9 del nostre costat.., però no les vam saber aprofitar, i ells, a 1 minut del final, sí que ho van fer, per mitjà d’un gran llançament llunyà. En els 2 atacs que ens quedaven no vam treure res de profit en el resultat final.

L’actitud de l’equip, genial, com sempre. Implicats, lluitadors, pensant tots en el bé col·lectiu, bravo !! Però, també ens hem d’atrevir tots a assumir rols ! Mica en mica ens hem d’anar fent valents com a jugadors de waterpolo i esportistes per prendre bones decisions quan toquen ! I assumir-ho ! Segur, que d’aquest partit, en traurem aprenentatges ! #somhiSantFe #totsjunts

 1. MESA
 2. MARQUÈS
 3. SUADAS
 4. ROJO
 5. ALGABA
 6. MONTSERRAT
 7. CÁFARO
 8. CARRASCO
 9. CRESPO
 10. DÍAZ
 11. VILASECA
 12. MARTÍNEZ
 13. ESTEBAN

Ferran Plana