18a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor

C.N. Sant Feliu 10   –   C.N. MOSCARDÓ 9 

Parcials (6-3, 0-2, 4-4, 0-0) 

El passat dissabte vam jugar a les instal·lacions d’El Complex l’últim partit de la temporada regular de Lliga, potser el més important fins ara, ens jugàvem el ser o no ser, el descens directe o l’oportunitat de la promoció i continuar a la categoria màxima del waterpolo nacional.

Tot el treball d’un any a l’últim partit, els referents anteriors no ens acompanyaven massa, a les dotze últimes temporades solament una vegada l’equip ascendit ha mantingut la categoria, però nosaltres estàvem disposats a trencar aquesta estadística.

El moment era tan important que la RFEN (Real Federación Española de Natación) retransmetia en directe el partit, la piscina engalanada per rebre el partit de la jornada, i per nosaltres el partit més important de la Lliga fins al moment.

La piscina feia goig, càmeres, publicitat i un fervorós públic i seguidors que omplien la piscina, amb aquest ambient, l’equip era conscient que no podien fallar i que els nostres seguidors ens donarien amb el seu alè l’empenta necessària cap a la victòria.

Les jugadores molt concentrades en el partit, els resultats a les últimes jornades ens deien que estàvem en un bon moment de forma i de joc i que amb intensitat i confiança podríem aconseguir guanyar.

Els nervis van acabar en el moment que va començar el partit, una sortida fulgurant va deixar molt clar que anàvem a  totes, volíem emportar-nos els tres punts, el Moscardó es va veure sorprès per aquest inici i no va poder aturar-nos, 6-3 en finalitzar el quart.

Però el Moscardó com bon equip madrileny també volia la victòria amb la qual aconseguiria la sisena plaça i va tancar millor la defensa, en atac ens portaven constantment a dos metres, això va fer que no poguessin sortir a la contra i van retallar diferencies, 0-2 per acabar el quart.

Descans llarg i va començar la tercera part, la mateixa dinàmica el Moscardó més encertat li dóna la volta al resultat i es posa un gol a sobre, a partir d’aquest moment, el més complicat del partit, corregim les posicions a l’aigua i tornem a imposar el nostre joc per ofegar al Moscardó i donar-li de nou la volta al marcador 4-4 al quart, i 10-9 al marcador.

L’últim quart va ser duríssim, nosaltres vam tancar la defensa i Moscardó conscients que no podíem anar-nos de dos gols va fer el mateix, defenses duríssimes amb poques oportunitats per marcar, nosaltres vam tenir les millors oportunitats, però la duresa a la defensa provocava molt desgast en les jugadores i això minvava l’encert, uns últims minuts d’infart però ho vam saber tirar endavant les jugadores amb molta decisió, el marcador no es va moure més i aconseguim la tan desitjada victòria, acabàvem de doctorar-nos en aquesta lliga de Divisió d’Honor.

Hem viscut un moment molt emotiu i important aquesta jornada, tot va sortir bé, retransmissió perfecta del nostre partit, Laura Roca elegida MVP de l’encontre i uns seguidors amb una actitud sensacional que no van deixar d’animar donant-nos ales per aconseguir la victòria.

Gràcies a tots i sobretot a l’equip pel treball i per creure fins al final, ara hem d’acabar la feina i tornar a donar-ho tot a la promoció, un pas més per continuar somiant.

Ànims noies aquest és el camí, amb aquesta actitud i intensitat ho aconseguireu.

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Elisa López, Mireia Bargalló (2), Laia García (1), Nadia Fernández, Laura Roca (3), Raquel Maldonado, Marta manchego (2), Alba Fernández, Anna Marcos (1), Núria Sento (1), Mar Navarro, Mila López.