22a Jornada Absolut Masculí Lliga Estatal Waterpolo

C.N. Tres Cantos 9 – C.N. Sant Feliu 8

Parcials (1-2, 2-3, 5-1, 1-2)

Tancàvem la lliga de 1a Estatal a Madrid, contra el CN Tres Cantos, que ha baixat de categoria, i volia fer el seu últim partit en la categoria amb molta seriositat i obtenint els 3 punts. Per la nostra banda, volíem seguir competint i fent entrar en dinàmica a joves jugadors del planter, que ens han de donar alegries en el futur.

El viatge, amb molt de temps per gaudir de la companyia de l’equip, va ser divertit, fent diverses activitats grupals que ens van ajudar a passar l’estona fins al partit.

Vam entrar bé al partit. Amb complicacions per poder ser dinàmics contra la forta pressió dels madrilenys, una clàssica manera seva de jugar, que ens dificulta molt qualsevol moviment, i més si no estàs avisat. Però, tot i amb això, un parell d’accions explosives ens permetien posar l’1-2 al marcador, ja que al darrere, estàvem encertats en la porteria i ficant braços.

El 2n quart, exactament la mateixa dinàmica, tot i que patíem massa en el replegament.., no per falta de nado.., i sí per falta d’atenció en les marques. Això ens desequilibrava, i permetia als de la capital, fer-se molt perillosos, tot i que en l’electrònic no ho plasmaven.

Cosa que sí que van fer en el 3r període, on ens vam perdre del tot. Veníem descansats de la mitja part, i vam entrar dormint. Sense tensió en les cames, ni força, perdíem la bola en qualsevol posició de l’arc i del camp, i el rival ho aprofitava per sortir de contraatac en bloc. No vam trobar la manera de parar-ho. Ens van fer un parcial molt ampli (5-1) que va capgirar del tot al partit. En l’última jugada del quart, vam retallar la diferència a 2 gols, després d’una superioritat.

Tot i no jugar-nos res a nivell de resultat, volíem guanyar. Vam entrar a mossegar i intensos en el darrer període (allò que no vam fer en el 3r), i vam aconseguir l’empat a 8, quan encara quedaven 3 minuts per disputar-se i podia passar de tot. En les últimes jugades va haver-hi de tot (contraatacs, homes de més i menys, llançaments clars i no tant clars…), i no vam ser capaços de decantar la balança del nostre costat, ni en home de més, ni generant un prell de bones ocasions que ens haguessin fet empatar. Llàstima.

Bones sensacions individuals dels jugadors, i gairebé tot el partit, una solidesa bona en l’equip, però, no es pot regalar un quart sencer.

Hem quedat setens a la lliga, amb la clara sensació que quan hem estat ficats al 100% hem competit de tu a tu amb tothom sense excepció. En ocasions, però, petites desconnexions ens han passat massa factura (9 empats així ho demostren). Si aquesta irregularitat ens serveix per créixer a nivell individual i col·lectiu, i així ho volem, haurà estat molt vàlida la temporada, perquè hem tingut partits de tota mena que han de sumar experiències molt importants en el joc dels waterpolistes. Això sí, hem de saber clarament, què volem i quins objectius tenim com a jugadors de waterpolo. La temporada que ve, més i millor. #somhiSantFe #totsjunts

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17748

Entrenador: Ferran Plana

Delegats:  Javi Moreno