10a Jornada Cadet Masculí Lliga Catalana Waterpolo 2ª Fase Grup 7-14

C.N. Sant Feliu 5 – C.N. Rubí 8

Parcials (2-3 ,1-2, 1-2, 1-1)

Rebíem al Rubí, un equip sempre complicat d’enfrontar-s’hi, a part de la qualitat que té, sempre hi afegeixen una alta intensitat, a més d’una lectura privilegiada del joc. Volíem ser competitius tanta estona com poguéssim dins el partit, i en general ho vam aconseguir, donant una bona imatge.

En defensa, ja d’entrada, estàvem bé en l’1×1, i també en els 2 metres, amb el boia prou controlat. Quan ens calia, baixàvem una mica per ajudar al nostre defensor, i controlàvem amb seguretat del porter els llançaments llunyans. Un home de menys i una transició defensiva mal resolta, van ajudar a sumar gols pels de Rubí, mentre nosaltres anotàvem de contraatac i falta directa.

2n i 3r quart, mateix guió de partit: treball seriós en defensa, però molt poc incisius en atac. Busquem poc les zones que penalitzen al contrari, no ens “barallem” per guanyar el millor espai, no som valents a l’hora d’aixecar la pilota i llançar.., i quan llancem, moltes vegades, malament a nivell tècnic. Hem d’assumir més rol atacant, per poder optar a sumar més punts i victòries. Per contra, en defensa, l’entrega és bona, i tot i que es produeixen molts i molts desajustos, l’esforç té valor.

Inici de l’últim período, com a resum del partit en sí, i amb 2 gols per sota del marcador, vam tenir 3 ocasions molt clares per optar a la victoria. Però, al desaprofitar els 2 contraatacs sols davant el porter i un home de més, vam donar per tancat el partit, amb un marcador ajustat, però que podía haver estat millor.

Bona entrega física. Però, com ja he escrit, necessitem també el character I les ganes de millorar, per fixar-nos objectius de joc I ser capaços d’anar a per ells. No val a conformar-nos. #somhiSantfe

Participants del partit:

 1. Chavarria
 2. González
 3. Collado
 4. Trillo
 5. Lara (1)
 6. Matas
 7. Farreras
 8. Blasco
 9. Lloret (1)
 10. Fernandez (3)
 11. Sanchez

Entrenador: F. Plana

Delegat:  Ramon Chavarria