17a Jornada Absolut Femení Lliga Iberdrola Divisió d´Honor

C.W. Dos Hermanas  9  –  C.N. Sant Feliu 8 

Parcials (2-3, 2-2, 2-2, 3-1) 

Partit molt important el disputat aquest cap de setmana en terres sevillanes, ens enfrontàvem al CW Dos Hermanas, el nostre rival directe per evitar el descens de categoria.

El partit va transcorre tal com s’esperava, un partit competit, seriós de principi a final, amb alternatives per als dos equips i amb molta tensió i actitud per ambdues bandes, malauradament negatiu per als nostres interessos perquè no vam poder aconseguir la victòria.

El nostre equip va realitzar un partit seriós, amb molta actitud i bon joc, això ens va permetre dominar gairebé tot el partit, vam anar sempre per davant al marcador als tres primers quarts, al començament de l’últim quart vam sortir molt fortes i amb molta decisió això ens va fer marcar de nou i agafar un avantatge de dos gols, la més amplia del partit que ens posava molt de cara l’encontre, però a partir d’aquest moment  perdem la concentració i les imprecisions ens condemnen a encaixar un parcial de 0-3, insalvable a final de partit.

Una vegada més la falta d’experiència ens juga una mala passada, un partit que tenien controlat se’ns escapa per nervis i falta de concentració en els minuts finals, l’experiència del Dos Hermanas a la categoria i el fet d´haver passat per promocions i situacions similars els hi ha donat el plus per estar més tranquil·les i encertades en els moments finals del partit.

Afortunadament encara depenem de nosaltres i ens jugarem la permanència a la categoria l’última jornada a casa enfront del Moscardó madrileny, el partit més important de la temporada sense cap dubte.

L’actitud i l’entrega de l’equip en aquestes jornades és total, amb bon joc i tractant de tu a tu tots els rivals, l’escalfor del nostre públic i seguidors ens  donarà aquest plus que ens fa falta per aconseguir el nostre objectiu de mantenir la permanència a Divisió d’Honor.

Així que ànims noies no defalliu que el vostre esforç es veurà recompensat, l’alè del nostre públic ens empenyés a la victòria.

Vinga noies, un últim esforç, segur que ho aconseguireu !!!

#somhiSantFe #totes juntes

C.N. Sant Feliu
Inés Gómez, Mireia Bargalló (2), Laia García, Nadia Fernández, Laura Roca (3), Raquel Maldonado, Marta manchego (1), Alba Fernández (1), Anna Marcos, Núria Sento, Mar Navarro (1), Mila López.