17a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic) 

C.N. SANT FELIU  9   –   C.N. SANT ANDREU  7 

Parcials (3-1, 0-2, 2-1, 4-3)

Molt bon partit el disputat aquest diumenge a les instal·lacions d´El Complex rebíem al C.N. Sant Andreu el líder de la categoria, imbatut fins al moment, amb ple de victòries als 16 partits anteriors.

Després d´un seriós escalfament, últimes instruccions abans del partit i comença l´encontre, uns primers minuts de posicionament i de seguida es va veure que assistiríem a un bon partit, molta intensitat i igualtat al joc, defenses tancades i ràpides sortides a la contra, molt poques errades per ambdues bandes i resposta fenomenal a les porteries, vam marcar el primer gol a la contra per avançar-nos però el Sant Andreu iguala el marcador a tres minuts pel final del quart, continuem treballant amb molta intensitat, això fa que provoquem dues errades de la defensa del Sant Andreu per agafar un avantatge de 3-1 al primer quart.

L´equip visitant al segon quart surt decidit a donar-li la volta al partit i demostrar perquè és el líder, augmenta la intensitat, nosaltres mantenim aquest ritme, però la falta d´encert de cara a porteria fa que el Sant Andreu s’emporti el parcial i iguali el partit, 0-2 per finalitzar el quart.

El Sant Andreu va sortir decidit a donar la volta al partit però nosaltres no havíem dit l’última paraula, vam treballar de valent, concentrades en defensa, no deixant jugar al contrari i atacant amb molta decisió, sortida ràpida de pilota i bona execució de moviments, això va provocar que ens avancéssim novament al marcador i els creéssim molts dubtes, 2-1 per finalitzar.

La quarta part va ser fantàstica, nosaltres amb molta confiança vam anar dominant el partit i deixant al Sant Andreu sense respostes, dominant el quart i imposant el ritme de partit amb el Sant Andreu a remolc vam agafar un avantatge de tres gols, que podia haver estat més ampli si no hagués tingut una gran actuació la seva portera, al final un gol del Sant Andreu a cinc segons per acabar el partit, deixar un resultat de 9-7.

Hi ha victòries i victòries, aquesta ha sigut una victòria de qualitat, enfront d´un equip que no havia perdut aquesta temporada, una victòria que ens ha de fer créixer i donar-nos la confiança necessària per creure més en nosaltres i les nostres possibilitats, és la recompensa al treball en equip, l´entrenament i la fe a la victòria.

Enhorabona noies, per aquest camí ningú us pot aturar, endavant, lluiteu per aconseguir els vostres somnis, agafeu-los, vamoooossssss!!!!

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Alba Olivé (2), Milly Wordley (1), María Pérez, Anna López,  Elisa López, Sonia García, Nadia Fernández (5), Laia Pizarro, Anna Marcos (1), Laia García, Nekane Aparicio, Elia Jimenez , Mar Navarro.