1a Jornada Absolut Masculí Lliga Catalana Waterpolo

Fase d’Ascens a 2ª A

C.N. Sant Feliu B 13 – C.N. Caldes 4

Parciales (6-0, 3-1, 1-1, 3-2)

Comença “la hora de la veritat”. En una fase d’ascens de 4 equips (estem amb el Caldes, Figueres i Sabadell B), disputarem 6 partits, i els 2 primers classificats, la temporada que ve jugaran a 2a A. És el nostre objectiu.

Vam començar molt endollats, amb una alta intensitat en la pressió, asfixiant, i sortint molt ràpid de contraatac. A més, érem capaços de pressionar el 1r passe del porter visitant quan no fèiem gol, amb la qual cosa, fèiem que l’atac del Caldes fos molt lent i llunyà. A això li vam afegir bona definició cara la porteria rival. Total, 6-0 de parcial i molt bon joc.

El 2n període, tenia els mateixos traços, tot i que ja vam fallar molt més que al 1r, i només vam poder fer 3 gols, i encaixar-ne un, de ben jugat pels visitants, en home de menys. No teníem la mateixa sortida de contra que al principi, i això es començava a notar.

El 3r període va ser dolent. Seguíem ben plantats al darrere, amb una forta pressió, i ajudes quan feia falta, però sense l’ambició necessària per seguir percutint en la sortida de contraatac. A més, no estàvem precisos ni fins amb el joc a la boia, assistències a l’arc i llançaments…, va resultat un parcial de 1 – 1 en un període de molta lluita.

En l’últim quart vam recuperar un pèl la sortida de contra, la qual cosa ens va permetre estar més dinàmics. Però, per contra, vam estar malament al darrere, en la defensa dels 5 metres, des d’on van arribar, de falta directa, els 2 gols del Caldes.

En resum, bon inici de fase, contra un equip més veterà que nosaltres i bastant sòlid. El reflex del 1r quart és el que hem de voler repetir sempre, per intentar tancar els partits. Després de Setmana Santa rebrem el Figueres a casa. #somhiSantFe #totsjunts

Participants del partit:

 1. Cruz
 2. Requena
 3. Lucena (2)
 4. Moreno (3)
 5. Buján (1)
 6. Collado (1)
 7. Argente (2)
 8. Guarnido (1)
 9. Lucena (3)
 10. Arquero
 11. Moreno
 12. Farreras
 13. Farrés

Entrenador: F. Plana i Agustín Martínez

       Delegat:  J. Moreno i Gabriel Farrés