19a Jornada Absolut Masculí Lliga Estatal Waterpolo

C.N. Sant Feliu 6 – CD WP Málaga 5

Parciales (1-1, 2-3, 1-1, 2-0)

Partit molt complicat el que teníem dissabte passat a El Complex. El Málaga, és un equip molt dur, sòlid i amb jugadors experimentats i pesats, i juguen un altre tipus de waterpolo, oposat al que nosaltres ens sentim còmodes. Els agrada jugar estàtic i molta lluita… A més, els hi “anava la vida”, ja que estan a la part baixa, juntament amb altres equips, i en les últimes jornades es decidiran els equips que baixaran de categoria.

Vam començar dominant, generant joc i sent molt ràpids en les contres. Darrere estàvem ben ficats, tot i que ja es veia que ens farien patir molt en línia de 2 metres, ja que qualsevol dels seus jugadors podia intentar doblar posicions de força, per arrastrar a jugadors no especialistes a fer aquestes tasques. Tot i ser superiors al rival, i fer el gol de penal, no vam aprofitar les properes ocasions, cosa que si van fer ells, amb un bon home de més.

El 2n quart va ser un despropòsit total. Vam cometre moltíssimes errades, jugadors i entrenador, i no vam llegir gens bé el que estava passant. El vam salvar per qualitat individual de la porteria en ocasions, i dels llançadors en d’altres… El parcial, 2-3, el millor d’un període horrible.

Arribàvem a mig partit, encallats en el joc i en el marcador. El partit era molt dur, i no sabíem ben bé per on tirar, ja que ells eren molt sòlids i no trobàvem la manera de sortir de l’asfixiant pressió a la que ens sotmetien, i que ens costava molt muntar l’arc proper. Però, vam treure caràcter, molt caràcter i saber estar. El 3r període, va ser de baix nivell, amb els 2 equips negats de cara a gol, i cometent moltes errades tècniques senzilles. Les defenses estaven aplastant als atacs.

Ja en l’últim quart, vam recuperar el nostre joc, gairebé en la seva totalitat. A part del parcial, clar de 2-0, podíem haver marcat força més gols, ja que vam crear contraatacs, superioritats, bones pilotes a la boia…, en el moment més delicat del partit. Vam reaccionar. Molt mèrit sobreposar-se a un mal partit. Vam saber patir i treballar al límit, per acabar enduent-nos els 3 punts, i certificar de manera matemàtica la permanència, a falta de 3 partits per acabar la lliga.

Seguirem competint els 3 partits que queden, però, esperem, més alliberats, i en els quals els joves que estan pujant puguin agafar minuts i rol per un futur proper.

Després de Setmana Santa visitarem el Rubí, líder de la lliga i clar candidat a pujar a Divisió d’honor. Com sempre, ho donarem tot. #somhiSantFe #totsjunts

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17710

Entrenador: Ferran Plana

Delegats:  Javi Moreno i Yolanda I Yolanda Álvarez