16a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

U.E. HORTA   11   –   C.N. SANT FELIU 12  

Parcials (0-3, 2-2, 4-4, 5-3)

Un nou partit d’aquesta Lliga juvenil femení, aquesta vegada visitàvem la piscina de l´UE Horta, un equip molt fort a casa que ja ha donat algunes sorpreses aquesta temporada.

El partit va començar amb un clar domini per part nostra, una defensa molt ordenada i un atac amb criteri, sense presses i amb bona selecció de llançaments que ens permetia dominar el joc i no donar oportunitat a l’adversari, la bona actuació de la portera contraria va evitar que el resultat fos molt més ampli, 0-3 per finalitzar aquest primer parcial.

El segon quart va començar amb el mateix ritme i domini, un Horta que pràcticament no llançava a porteria i nosaltres que anàvem ampliant la diferència al marcador, el primer gol de l’Horta arriba a la meitat del quart que ràpidament contrarestem per posar un 1-5 al marcador, a partir d’aquest moment ja no defensem amb el mateix rigor i permetem un llançament sobre la botzina que deixa el quart en 2-2, això dóna aire a l’Horta i ens crea molts dubtes a nosaltres.

El tercer quart amb un Horta crescut i nosaltres jugant darrere seu sense imposar el nostre joc i ritme van donar uns minuts d´incertesa i moltes errades en atac i defensa, això va donar peu a un partit boig, que ens perjudica clarament, 4-4 per finalitzar el quart.

La quarta part va continuar amb el mateix escenari, un Horta que anava pel partit i nosaltres molt superiors que no ho rematàvem, tot i això no patíem al marcador perquè s’alternaven els gols, fins al darrer minut que vam decidir que el partit ja s’havia acabat i vam encaixar dos gols, el marcador 11-12 i 9 segons de possessió, en lloc d´aguantar la pilota vam decidir arriscar una passada, pilota perduda i últim llançament per l’Horta que afortunadament va llançar a fora.

Al final victòria important i tal com es va posar el partit molt disputada i complicada, hem de continuar treballant per ser capaces de jugar concentrades el partit sencer i sobretot per mantenir la intensitat de principi a final, el Waterpolo és un joc d’equip en el qual totes hem de jugar al mateix ritme, i amb la mateixa exigència, cadascuna dintre de les seves possibilitats, però donant el seu màxim, quan cada una va al seu ritme, pensa que el partit ja esta fet i deixa de ser generosa a l´esforç, ens trobem amb aquestes situacions.

Ànims noies, tres punts molt importants, hem de continuar treballant per millorar i apropar-nos als equips capdavanters.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Alba Olivé (1), Milly Wordley, María Pérez, Anna López,  Elisa López, Sonia García (1), Nadia Fernández (2), Laia Pizarro (1), Anna Marcos (1), Laia García (1), Nekane Aparicio, Elia Jimenez , Mar Navarro (5).