15a Jornada Juvenil Femení Lliga Catalana Waterpolo (Grup únic)

C.N. SANT FELIU   29   –   C.N. MARTORELL/MOLINS 2  

Parcials (6-0, 8-0, 8-2, 7-0)

Aquest diumenge ens enfrontàvem al combinat Martorell/Molins un equip nou a la categoria que aquesta temporada ha aconseguit formar un grup de jugadores joves amb moltes ganes d’aprendre.

Nosaltres afrontàvem el partit com a una oportunitat més per continuar creixent i apropar-nos al grup capdavanter de la lliga, una oportunitat per mantenir el nostre ritme i sistema de joc, per ser fortes mentalment i no abaixar la intensitat del partit independentment de l´equip contrari.

El partit va començar amb molta intensitat i ritme, de seguida es va veure que el Martorell és un equip encara en formació i que li falta molta experiència, un equip  lluitador, però amb dificultats per mantenir el ritme imposat al partit.

Durant la primera i segona part vam agafar el ritme i el domini del partit, no vam deixar desenvolupar cap jugada de perill al Martorell i nosaltres li vam fer molt de mal tant a la contra com en joc estàtic, arribant al descans llarg amb un clar avantatge de 14-0.

El tercer quart el Martorell va forçar una miqueta més la maquina i això li va permetre aconseguir dos gols, però va continuar deixant molts forats en defensa, permetent-nos fer molts gols a la contra, un parcial de 8-2 per acabar la part.

L’últim quart va continuar amb la mateixa dinàmica, el Martorell va acusar l´esforç de la part anterior i pràcticament no va disposar d’opcions de llançaments clars, la pressió del nostre equip obligava al Martorell a jugar molt endarrerit i obert, això dificultava el seu replegament per defensar i ens permetia aconseguir situacions clares de llançament, 7-0 per finalitzar el partit.

Partit molt complet noies, molt bona concentració durant tot l’encontre i gran actitud defensiva, això ens ha permès ofegar al rival i aconseguir molt bones seleccions de llançament.

El més important és que heu participat totes i hem sigut capaços de mantenir la intensitat i ritme durant tot el partit, això dóna mostres que estem fent un bon treball i cada vegada som més fortes com equip.

Hem demostrat solidesa defensiva i una gran efectivitat a totes les facetes de l’atac estàtic,  contres i superioritats.

Molt bona feina, la participació i mentalitat de totes ens fa més fortes, aquest és el camí, continueu amb aquesta il·lusió i frescor, cada dia més fortes, no deixeu de treballar, de somniar i divertir-vos amb el vostre esport.

#totesjuntes #canterasantfe

C.N. Sant Feliu

Inés Gómez, Alba Olivé (6), Milly Wordley (2), María Pérez, Anna López,  Elisa López (7), Sonia García (2), Nadia Fernández (3), Laia Pizarro (1), Anna Marcos (4), Laia García (2), Nekane Aparicio, Leire Contreras , Mar Navarro (2).