17a Jornada Absolut Masculí Lliga Estatal Waterpolo

C.N. Sant Feliu 8 – CW Sevilla 8

Parciales (3-1, 1-2, 2-2, 2-3)

Com gairebé sempre que ens enfrontem al Sevilla, la veritat és que es va poder veure un gran partit de waterpolo en general. Els 2 equips vam proposar un bon waterpolo, i l’emoció del resultat va ajudar també. Gran espectacle.

El bon bloc andalús, amb jugadors forts, ràpids i valents, es presentava enratjat del tot a la lliga, i lluitant encara pel segon lloc. Havíem treballat el partit a consciència, i sabíem quines eren les armes a parar, jugadors determinants en l’equip i en la lliga. Ho vam aconseguir a mitges..

Excel·lent 1r quart, molt ben col·locats al darrere, i amb força per fer mal sortint de contraatac, com vam aconseguir el 1r gol. A més, 2 llançaments localitzats on havíem parlat que havia d’anar la bola, van posar el 3-1 al marcador.

El Sevilla va reaccionar del tot, i sobretot, el porter, internacional junior per Espanya, que la veritat és que va fer una gran actuació, i ens va costar poder fer-li gol. Nosaltres seguíem amb el nostre pla: gran defensa  i atacs ordenats que finalitzàvem, la majoria de vegades, contra el seu porter. En la última jugada del quart, tenim bola per fer el 5-2, i a més de no aconseguir-ho, encaixem el 4-3 en el replegament. Jugada dolenta que ens va marcar un pèl massa.

El descans llarg no va ser de grans reflexions, perquè realment estàvem fent el que havíem parlat. El que sí es tractava, era d’augmentar el rendiment tècnic, tant en la passada i llançament de cara a gol, com a l’hora de posar els braços a nivell defensiu, ja que ens estaven superant amb una facilitat que normalment no concedim. I no vam poder…

En els 2 últims quarts, es va fer més palesa aquesta mala defensa a nivell tècnic, ja que quasi tots els gols van arribar de llançament dels extrems o 2a línia en home de més, sense que fóssim capaços de posar-hi remei. Està clar que el rival juga, i molt bé en aquest cas, però també és cert que nosaltres hem de buscar la manera de millorar el nostre rendiment, independentment del rival.

Per la nostra part, vam seguir insistint amb el joc pels boies, algunes vegades amb encert i recompensa, i d’altres no. Des de l’arc, fèiem coses, estàvem valents i dinàmics, i això ens duia a situacions de llançament prou correctes, i que executàvem, però entre la gran defensa i la porteria, no aconseguíem trencar el partit.

Al final, repartiment de punts, en un bonic espectacle de waterpolo. La propera setmana anirem a Sevilla a jugar contra l’altre equip de la ciutat, el Dos Hermanas. Serà un partit molt dur, pel quan ens hem de preparar i mentalitzar des de ja. #somhiSantFe #totsjunts

 

http://www.rfen.es/publicacion/waterpolo/asp/ficha.asp?cod=17684

Entrenador: F. Plana

       Delegats:  Lluís Abel i Javi Moreno