7a Jornada Juvenil Masculí Lliga Catalana Waterpolo Grup 7-12

U.E. Horta 8 – C.N. Sant Feliu 7

Parcials (2-3, 4-1, 1-0, 1-3)

Arribàvem a Horta amb necessitat de punts (per complir l’objectiu marcat a principi de temporada), i en sortim encara amb més.., ja que no vam poder sumar.

L’entrada en partit molt bona, amb 3 gols ràpids, que podien haver estat més, si no hagués estat per imprecisions tècniques. Però, després del tempos mort local, desperten, i comencen a ser l’equip compacte i sòlid que estant demostrant ser els “hortencs”, i amb jugadors d’elevada qualitat. 2-3 per acabar el 1r parcial.

Horrible el nostre 2n quart, mal posicionats a l’aigua, i permetíem llançaments massa propers i en bones situacions a l’arc contrari. A més, en home de menys, no vam estar gens inspirats. 4 gols encaixats en 8 minuts, és massa en contra si vols guanyar. I en atac, fent el mateix que a la 1ª part, però sense la frescor necessària per focalitzar el xut, i precipitats a l’hora de ficar les boles als 2 metres.

El 3r parcial, ens ordenem de nou, però en atac va aparèixer un greu problema…, i va ser la falta de decisió. Vam aconseguir que l’Horta dubtés en algun moment, i no sabien ben bé si anar a pressió o fer ajudes als jugadors de 2 metres, però, els que es van quedar a l’arc, no van tenir la més mínima determinació per atacar l’espai i fer-se perillosos per xutar i fer gol, o provocar altres situacions (que els saltés el defensor per jugar a dins o assistir a l’arc, que ens fessin exclusions…). Massa conformisme amb el que estava passant, i poc atreviment per trencar la defensa barcelonina.

Amb res a perdre, l’últim quart vam ser com els indis: vam anar amb tot. I a través de 1×1 que no havíem aconseguit abans, alguna exclusió provocada inexistent fins al moment, i llançaments d’alta qualitat (que havien brillat per la seva absència durant 2 quarts) vam empatar el partit a falta de 16 segons. Però, ho havíem aconseguit amb el carácter necessari sempre, no només al final. I llavors, una última defensa poc intel·ligent, ens va portar a un home de menys que no vam defensar, i vam encaixar gol en l’últim segon de partit. Dur. Molt dur. Però real, i per culpa nostra.

Per tant, a millorar això, el que nosaltres podem arreglar: entrenar més i millor, per estar més forts, xutar millor, nedar més ràpid i estar més alerta…, i per tenir més confiança amb el nostre nivell defensiu, i sobretot atacant, per sumar punts en els 3 partits que ens queden. No baixarem els braços. Seguim !

#SomhiSantfe

Participantes del Partido:

 1. Farres
 2. Requena
 3. Lucena (3)
 4. Navarro
 5. Ucles
 6. Collado
 7. Ó. Blasco
 8. Bujan
 9. Moreno
 10. Sales (2)
 11. Lloret
 12. Fernández (2)
 13. Chavarria
 14. Farreras

Entrenador: F. Plana

       Delegat: Javi Moreno